blog

Pojďme navzájem ochutnávat aneb Začínáme s #knihatydne

21.05. 2012

Milujeme knihy a jejich příběhy. U nás v kanceláři to vypadá jako v knihovně, nemluvě o tom, jak to vypadá u nás všech doma. Často si ukazujeme knihy a říkáme si, co se nám v nich líbí, doporučujeme je ostatním, nosíme je po taškách, kabelkách a batohách, vytahujeme je v tramvaji a říkáme si: “Hele, koukej, poslouchej, tohle je fakt dobrý!”

Chtěli bychom takhle halekat i na vás. A chtěli bychom, abyste vy halekali na nás. Musíme si přece doporučovat dobré knihy!

Každý týden vám pomocí fotek budeme představovat na našem Instagramu (a následně na Twitteru a Facebooku) pod hashtagem #knihatydne knihu, o které si myslíme, že stojí za pozornost. Nebudou to vždy knihy nové, nebudou to  vždy knihy krásné, bude to cokoliv, co nás zaujalo. Pošleme vám citát, obrázek, cokoliv, co se nám na knize líbí. Doufáme, že vám ji tak stihneme alespoň trochu přiblížit a inspirovat vás.

Foodloveři si fotí, co uvaří. Fashionloveři se fotí ráno v zrcadle. Musíme taky začít něco dělat, drazí bookloveři!

Připojte se k nám! Pojďte nám říct, co zrovna čtete a co se vám líbí. Určitě jste narazili stokrát na zajímavý citát, odstavec, ilustraci, obrázek, obálku, přebal, záložku či jenom nadpis. My to chceme vědět – a buďte si jisti, že inspirovat se nenecháme jen my, ale mraky ostatních lidí, kteří milují knihy stejně jako my všichni. Tweetněte nám o tom pod #knihatydne. Dejte nám to na Instagram pod #knihatydne. Hoďte nám to na Facebooku na zeď. Vyfoťte nám to. Prostě nám to dejte vědět. 🙂

Doufáme, že vytvoříme jeden velký prostor, ve kterém budou e-knihomolové moci sdílet svou vášeň – knihy. 

Jedno knihkupectví. Tisíce příběhů. Tisíce fotek.

Čtěte také  Petra Dvořáková: Když píšu, jsem každou postavou, za kterou mluvím

Těšíme se na ty vaše.

#knihatydne