blog

Soutěžte o knihu Kopni do té bedny

Chodíte každý den do práce či do školy, na nákup, do banky, fitka a tak dále.  Zvládáte jen tak tak každodenní život, od rána do večera jste zaneprázdněni. Jste v jednom kole, ale i přesto se neděje téměř nic nového. Není to divné? 

Možná je to pouze tím, že s ničím novým prostě nezačínáte. A proč? Vždyť máte v hlavě TEN plán! Vy přece chcete začít dělat něco výjimečného! Máte spousty nápadů!

Kniha Setha Godina Kopni do té bedny popisuje přesně tuto fázi. Máte nápad, ale nedokážete se dokopat s ním něco dělat. Chce vás podnítit k tomu, abyste začali uskutečňovat své sny a přicházeli neustále s novými nápady. A jde mu to! (Jak moc mu to jde si můžete přečíst v naší recenzi.)

Vyhrajte tuto knihu!

 

Chystáte se napsat knihu?

Plánujete navrhnout svou vlastní značku oblečení?

Chcete si otevřít vlastní obchod s vínem? Založit úspěšný startup?

Chcete uběhnout maraton? Vydat CDčko?

 

Tweetněte nám, jaký je váš plán nebo sen, který leží v šuplíku. Napište nám pod hashtagem #kopudobedny věc, kterou se chystáte uskutečnit, ale nemůžete se k tomu rozhoupat.

Pět z vás odměníme knížku Kopni do té bedny, abyste na tom mohli začít makat! 😉 Končíme v úterý 9.5. o půlnoci a začít musíme… jak říká Godin … ihned! 🙂

Těšíme se na vaše inspirativní sny a plány! 🙂

 

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu