blog

Česká republika má další kuchařku, která se řadí mezi ty nejlepší na světě

5.02. 2014

Kniha Láska prochází kuchyní – uvařte, zabalte a věnujte jedlý dárek autorky Denisy Bartošové se probojovala v prestižní celosvětové soutěži Gourmand World Cookbook Awards 2013 mezi 7 nejlepších na světě, a to v kategorii Design! V této sekci soupeřila s kuchařskými knihami ze 115 zemí. Láska prochází kuchyní byla jako jediná česká kniha nominována ve dvou kategoriích – Entertaining, Design. Slavnostní ceremoniál při příležitosti vyhlášení „Best in the World“ proběhne v Číně v rámci Beijing Cookbook Fair od 19. do 21. května 2014. Po velkém úspěchu knihy Škoda nevařit – kuchařka plná hudby Martina Škody (3. nejlepší prvotina na světě) může kuchařský počin Denisy Bartošové stanout na stupni vítězů!
Kniha Denisy Bartošové obsahuje nejen báječné recepty na jedlé dárky všeho druhu – pro děti, ženy (maminky, dcery, kamarádky…) i muže (partnery, tatínky…), ale především originální nápady na jejich balení. Láska prochází kuchyní je přehledně rozdělena do kapitol odpovídajících tematicky jednotlivým měsícům – vždyť únor je lásky čas, červen patří dětem a prosinec si tvorbu dárků pro blízké přímo žádá! S autorčinou pomocí zvládnete jedlý dárek připravit do posledního puntíku (kniha obsahuje také šablony na jmenovky, krabičky, kornouty atd.), ale poslední krok – darování – je již pouze na vás.

Z 52 jedlých dárků vybíráme: Slané pečené čtyřlístky jako „PF“ – Valentýnské dárky – Velikonoční překvapení pro malé i velké koledníky – Sušenkové lžičky a minibábovičky pro malé mlsaly – Marmeládový set na celý týden – Bylinkové oleje i octy – Adventní kalendáře – Sušenky pro zvířátka

 

Nakladatelství Smart Press vydává kuchařky, které přinášejí vždy něco nového – ať už je to originální design nebo jedinečné téma. Naše knihy obsahují vyzkoušené recepty a fotografie z dílen nejlepších fotografů.

Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!

 

Láska prochází kuchyní

Uvařte, zabalte a věnujte jedlý dárek

Denisa Bartošová  ·  Vydavatelství: Smart Press, 2013