blog

Vyberte s námi nejlepší Knihu roku 2013!

11.05. 2014

Čtete? Hlasujte a vyhrajte! Rok 2013 přinesl mnoho knih, které si budeme ještě dlouho pamatovat! Rozhodněte, které z nich se zapíší do historie jako Kniha roku 2013 podle zákazníků internetového knihkupectví Martinus.cz a vyhrajte poukázky na nákup knih!

Jak na to? Jednoduše! Vyberte si knihu z naší nabídky, která byla vydaná v roce 2013. Můžete ji najít buď přímo ve vyhledávání, pokud víte, jak se kniha jmenovala, nebo si prohlédnout kompletní nabídku všech loňských titulů. Poté knihu, která je vaším favoritem, ohodnoťte a napište k ní krátkou recenzi.

Jelikož si knihy zaslouží hlasy především od svých čtenářů, recenze, které se započítávají do soutěže, musí mít nejméně 50 znaků. Opravdu to není mnoho a nemělo by to odradit ani ty fanoušky, kteří právě nemohou najít své tvůrčí střevo. 🙂 Každý čtenář může napsat ke každé soutěžní knize pouze jednu recenzi.

Za vaše hlasování budete samozřejmě odměněni. 🙂 Deset výherců získá za svou recenzi poukázku v hodnotě 500,- Kč, a jednoho výherce, kterého odměníme poukázkou v hodnotě 3000,- Kč.

Hodnotit začínáme 9.5.2014 a končíme za měsíc, 9.6.2014. Do hlasování budou zapojeny i hodnocení, které byly ke knihám přidány před 9.5., ale nebudou započítány do slosování o ceny. Pojďte s námi vybrat tu nejlepší knihu minulého roku!

 

CHCI HLASOVAT

 

 

Čtěte také  Klára Vlasáková: Změny ženského těla jsou takřka věc veřejná