blog

Nové záložky jsou tady!

6.06. 2014

Knihomolové pozor! Je tu poslední záložka do limitované série Ze života knihomolů. Poslední originální záložku pro nás vytvořil Nikkarin. Zamyslel se nad tím, co se odehrává v hlavě člověka, který neustále leží v knihách. Znáte ten pocit, když se začtete do knihy a najednou nerozeznáváte, co je realita a co ne? Zdá se vám o ní, přemýšlíte nad ní, žijete v jejím příběhu. Nikkarin znázornil jeden z největších knihomolských problémů, který my čtenáři máme: splývání čtenářského a reálného světa.

Ještě červnovou záložku nemáte? Rozhodně byste neměli váhat! Záložky jsou limitované. 🙂 A co že jsou to záložky Ze života knihomolů? Každý měsíc na ni jeden z předních českých grafiků zobrazí jeden velký knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky k jakékoliv objednané knížce.

 

 

Nikkarin (1987) narozen v Prostějově. Kreslí odmala komiksy, vyrůstal na Čtyřlístku a Rychlých šípech. V současné době pracuje jako knihkupec a ve volném čase je knižním ilustrátorem. Pravidelně přispívá do několika časopisů, již několik let kreslí vlastní komiksovou ságu, rád hraje videohry a moc rád spí. Nadevše miluje svoji přítelkyni Marušku a fenku jezevčíka Trixi. 

 

 

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko! Jak je získáte? Více informací najdete zde.

 

 

 

 

 

Čtěte také  Vyhraj wishlist od Martinusu