blog

Mějte ji doma dřív než ostatní: První česká kniha o webdesignu

Co Čech, to webdesigner. Weby navrhují elektrikáři i instalatéři, váš učitel na střední, soused, aktivní prateta. To ovšem neznamená, že jejich weby přinášejí smysluplné výsledky. Chcete tvořit weby ostré jako břitva? Pak potřebujete vystoupit z davu nadšených laiků.

Poznáváte se ve webovém nadšenci, který o tom vlastně moc neví? Webdesign není jednoduchý, jen podceňovaný. A právě nadešel čas to změnit. Jan Řezáč napsal totiž první českou knihu o návrhu webu. Začínajícím webdesignerům ukáže cestu, zkušeným doplní mezery a zadavatelům ušetří statisíce za špatně navržený web nebo nesmyslný tendr.

I zkušenější webdesigner občas podlehne Dunning-Krugerovu efektu. Tedy „netuší, že netuší, že netuší“. Zadavatelé omezí výběrové řízení na grafiku hlavní strany a výsledek hodnotí jako líbí/nelíbí. Kniha Web ostrý jako břitva to změní. A pomůže oběma stranám najít společnou řeč.

U nás tuto skvělou knihu najdete v 15% slevě v exkluzivním předprodeji a se slevou 15 %! Pokud si ji dnes objednáte, budete ji mít tedy doma dříve než všichni ostatní.

 

CHCI JI MÍT DŘÍV NEŽ OSTATNÍ

 

Varování: čtení knihy způsobuje prozření z dosavadních iluzí o webdesignu.

Čtěte také  Milan Kundera a jeho nezapomenutelný odkaz