blog

5 neknižních dárků, které chce každý knihomol

Chcete obdarovat na Vánoce nějakého milovníka knížek, ale víte, že knížku mu/jí dá každý? Darujte něco jiného než knihu, každého knihomola totiž potěší i mnoho jiných věcí, které se kolem knížek motají. Vybrali jsme pro vás několik nejlepších neknižně-knižních dárků pro milovníky dobrých příběhů.

KNIHOMOLSKÝ HRNÍČEK

Kniha, teplý nápoj a postel, to je idylka každého knihomola. Jelikož počítáme s tím, že postel a knihy doma máte, vyrobili jsme pro vás originální knihomolské hrnečky. Jsme si jisti, že jejich varovná upozornění ulehčí život všem Martinusákům. 🙂 Ať už chcete obdarovat sebe, známé, přátele nebo rodinu, naše hrnečky určitě potěší všechny vášnivé čtenáře. Překvapte návštěvu jakýmkoliv nápojem podávaným z tohoto originálního hrníčku. Máme hrnek pro každého! Písmenkové, Nelouhovací nebo Studený. P.S.: Funguje i se studenými nápoji.

 

Screenshot 2014-12-11 14.43.58

Screenshot 2014-12-11 14.41.59Screenshot 2014-12-11 14.44.41

STYLOVKA NA POLIČKU

Už máte doma knih dost? Neustále vám někde padají, sesouvají se a tak dále? Zarážka na knihy je řešení pro každhého milovníka knížek, který neposedné knihy na poličce potřebuje trochu urovnat. Zarážky máme v několika provedeních, barvách a materiálech. Pozoruhodný, praktický dárek pro všechny, kteří přivítají kvalitu a funkčnost a kteří milují pořádek a knihy.

 

 

HIPSTER TRIČKO

Víte, kdo je Ferda Slanina nebo Vilém Potřesoštěp? Stylové tričko, díky kterému dáte celému světu vědět, kde se rodí ti nejlepší spisovatelé. Noste své oblíbence pyšně a viditelně, ať všichni ihned vědí, že mají tu čest s knihomolem. Zaručujeme vám, že při nošení tohoto trička si užijete nejen mnoho legrace, ale také bylo potvrzeno, že se v něm daleko lépe čte. Tričko je zabalené, vyprané a krásně voňavé.
Máme v české a anglické verzi, těžko říct, které vzbuzuje víc pozornosti. 🙂

Čtěte také  V zrcadlové síni: Co má Kim Kardashian společného s Marilyn Monroe?

Screenshot 2014-12-11 15.00.49 Screenshot 2014-12-11 15.01.49

 

NETAHEJTE SE S TÍM

Čtečka knih je jeden z nejpraktičtějších vynálezů pro milovníky knih vůbec. Má několik výhod. Nemusíte s sebou vláčet těžké knihy, na cestách s sebou máte stále celou knihovnu, jde v ní lehce vyhledávat, ukládat si poznámky nebo surfovat po internetu. To vše záleží jen na tom, jaký model si vybrete. Dnes, kdy jsou už jako e-knihy uváděny na trh téměř všechny papírové tituly, je čtečka jedna z nejpohodlnějších věcí pro všechny knihomoly.

 

 

DARUJTE VÝBĚR

Obdarujte své blízké přesně tím, po čem vždy toužili. Darujte jim dárkovou poukázku, za kterou si mohou vybrat cokoliv z celé nabídky Martinus.cz – desítky tisíc knih, DVD filmů, puzzle a jiných skvělých dárků. Dárková poukázka Vám bude doručena e-mailem ihned po zaplacení. Poukázka je platná do konce následujícího kalendářního roku.

 

LIMITOVANÝ LEGO MOLESKINE

Screenshot 2014-12-11 14.49.02

Knihomolové si samozřejmě musí své poznatky z četby a nové myšlenky někam psát! Na zapisování čehokoliv, co vás napadne, není lepší blok než Moleskine. Ať budete chtít tlustý, hubený, linkovaný, čistý, čtverečkovaný, diář nebo deník, u Moleskinu najdete všechny možné druhy i barvy!

Moleskine vydal opět limitovanou edici, tentokrát se spojil s LEGO.

Mimochodem, nejlepší na tom všem je, že vám všechny tyto věci dojdou do Vánoc. 🙂