blog

LookBook #12: Léto ve víru bestsellerů

Léto přeje čtení. Je horko, svítí sluníčko, prázdniny v plném proudu a někdy odpoledne, jindy zas večer se západem slunce, se sem tam čas zastaví. Zbude jen čistá obloha a dokonalá chvilka na čtení. Na příběh, na nové hrdiny, které si možná na odpoledne, možná na měsíc pustíte dál.

Zalozky2

 

Leto2

Peter May si za poslední rok vybojoval své čestné vrcholné místo mezi světovými tvůrci krimi a thrillerů. Vedle čínské série odstartoval knihou Výjimeční lidé jednu další sérii. Temnou, promyšlenou, napínavou a naprosto fantastickou.

Muzi4

 

Michaela Klevisová už má doma pěknou řádku literárních cen, které sbírá za své detektivní příběhy. A letošní léto bylo ve znamení románu Ostrov šedých mnichů, příběhu, který zasadila na holandský ostrov, osázela holandsko – českými postavami a zalila jednou nevyřešenou vraždou. Sklidíte?

Leto7.1

 

Grey, nejnovější kniha z pera E L James, autorsky série Padesát odstínů, rozpoutala velký letní knižní poprask. Prodalo se totiž na milion výtisků během prvních dnů! Originální znění uže je k mání, česká verze spatří světlo světa příští rok.

Zalozky7

teenager1

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak to vypadá v říši snů? Nebo jaké to je vydat se na vlastní kůži prozkoumat zákoutí nočního putování? Hrdinka knihy Druhá stříbrná kniha snů už o tom něco ví. A až se dostatečně pokocháte skvostně vyvedenou obálkou této knižní krásky, zjistíte, jak důležité je pamatovat si detaily, pokud se nechcete úplně ztratit…

Čtěte také  Zuzana Dostálová: Psát text je podobné jako interpretovat melodii