blog

Soutěžíme dál, #KnizniLeto pokračuje!

S uplynulým víkendem se prázdniny překulily do druhé poloviny. Co to znamená? Že je před námi ještě spousta léta! A že naše letní soutěž bude mít ještě čtyři další výherce nebo výherkyně. Budeš to ty? 😉

soutez

Jsme optimisté. Sklenice máme zásadně z poloviny plné, máme rádi, když prší, protože si můžeme číst, a na začátku srpna jásáme, že nám zbývají ještě čtyři týdny prázdnin (a pak další tři týdny kalendářního léta, takže jaképak zoufání). Proto jsme taky nadšení z toho, že ještě čtyřem z vás pošleme krásné knižní dárky za vaši fotku. Co pro to musíte udělat?

Vyfoťte knihu, kterou právě čtete, s viditelně umístěnou záložkou Martinus.cz a sdílejte ji na Instagram či Twitter pod #LetniCteni #soutez a s označením @martinus_cz. Nebo fotku sdílejte na naši zeď na Facebooku. Pokud nedisponujete ani jednou sociální sítí, pošlete nám fotografii na e-mail soutez@martinus.cz s názvem předmětu e-mailu Letní soutěž.

Soutěž trvá do 30.8.2015. Jednotlivá kola jsou shodná s kalendářními týdny. Naše porota bude výherce vybírat každý týden a vyhlášení proběhne vždy následující pondělí na našem Facebooku a Twitteru. Jeden autor může po dobu soutěže vyhrát pouze jednou. Každý účastník, který se do soutěže zapojí e-mailem, dostane malé překvapení a souhlasí s využitím své emailové adresy pro marketingové účely Martinus.cz. Organizátor soutěže je internetové knihkupectví Martinus.cz.

Tak šup šup, těšíme se na vaše knižní srpnové momentky! 🙂

Úplné znění pravidel najdete tady http://bit.ly/KnizniLetoPravidla

Čtěte také  Veronika Opatřilová: Psát queer příběhy je mi přirozené