blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

5.10. 2015

O víkendu proběhl Tabook, v pondělí nás opustil jeden z předních autorů severské detektivky a už brzy budeme znát letošního laureáta Nobelovy ceny za literaturu. Tabook byl skvělý a vychází dvě hot blogerské knihy. Mrkněte na to s námi!

Henning Mankell, the Swedish writer best known for his Wallander novels

1. Nejoblíbenější české blogerky, sesterské duo A Cup of Style vydávají svou dlouho očekávanou knihu. Lucie a Nicole budou ve své knize čtenářkám radit podobně jako na blogu – jak se orientovat v módě, líčení a stylu.

2. Týden je blogerskými knihami nabitý. Do tiskárny už se řítí kniha laureátky první udělené ceny Magnesie Litery za blog. Marie Doležalová, známá česká herečka, převedla svůj blog na papír. A my se máme zatraceně na co těšit!

3. A jedna smutná zpráva. Po těžkém boji s rakovinou odešel přední autor severské detektivky Henning Mankell. Oblíbených příběhů s vyšetřovatelem Kurtem Wallanderem už se tak více nedočkáme…

4. Už ve čtvrtek bychom se měli dozvědět, kdo bude letošním laureátem nejvyšší ceny za literaturu. My udílení Nobelovy ceny sledujeme každý rok, tak co, koho tipujete? 🙂

5. O víkendu proběhl Tabook! Po roce se opět sešli nakladatelé, autoři i čtenáři a bylo to jako každý rok famózní!

Čtěte také  Udělejme společně z černého pátku světlý