blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

George R. R. Martin chystá vlastní omalovánky, dočkáme se pokračování úspěšně kuchařky Lahodně s Ellou a na jaře si budeme moci přečíst třetí knihu Roberta Galbraitha v českém překladu. Pojďme se společně podívat na novinky z knižního světa z uplynulého týdne.

martin

1. George R. R. Martin na svém Twitter učtu oznámil, že se chystají omalovánky s motivy Hry o trůny. Zveřejnil také jednu z prvních stránek, na kterou se můžete podívat níže.

game

2. Autorka knihy Lahodně s Ellou se na svém facebookovém účtu pochlubila druhým dílem své kuchařky. V češtině vyjde v únoru 2016.

ella

3. Státní cenu za literaturu dostane pětasedmdesátiletý Pavel Šrut, a to za své dílo pro děti, písňové texty a poezii. Gratulujeme!

4. Třetího dílu detektivní série s Cormoranem Strikem se v českém překladu dočkáme již na jaře. Sledujte náš blog, co nevidět vám přineseme ukázku z jedné kapitoly!

5. V Blackwell’s Rare Books byla objevena mapa Středozemě s autentickými poznámkami samotného autora příběhu J. R. R. Tolkiena. Cena mapy byla vyčíslena na 60 tisíc liber.

Čtěte také  5 důvodů, proč vyzkoušet Knihovrátek