blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Blogerské duo A Cup of Style vydalo svou knihu, na trh se dostal i román Michala Viewegha a česky vyšel jeden z deseti nejlepších komiksů pro děti a mládež na světě. Pojďte se s námi podívat na nejzásadnější knižní okamžiky uplynulých dnů.

acos_fotka

1. Vyšla nová kniha nejprodávanějšího českého spisovatele Michala Viewegha. Biomanžel je volným pokračováním románu Biomanželka. Poměrně útlá kniha by měla být autorovým návratem na výslunní, jak předznamenal u svých letních povídek Zpátky ve hře.

2. Vyšla dlouho očekávaná kniha blogerského dua A Cup of Style. Sestry Lucie a Nicole v elegantním růžovo-zlatém knižním skvostu radí ohledně módy, líčení a prozrazují své tipy a triky na cestování a životní styl. Už jste je četli?

3. Česky vyšel jeden z deseti nejlepších světových komiksů pro děti a mládež. Kniha s názvem Úsměv vypráví příběh Rainy, která si vyrazila zuby. Na pozadí její cesty ke zdravému chrupu je vyprávěn autobiografický příběh autorčiny puberty. Je to roztomilé a nesmírně zábavné!

4. Na světlo se dostala také chystaná příručka pro úspěšného tvůrce na Youtube. Kniha Já, JůTuber se okamžitě zařadila mezi bestsellery a na svém křtu přivítala rekordní počet čtenářů!

5. Také jste si zamilovali sérii Selekce a byli unešeni poslední nádhernou obálkou knihy První? Pak pro vás máme skvělou zprávu – v originále právě vyšel nejnovější díl! Už se nemůžeme dočkat, až si The Heir přečteme v českém překladu 🙂

Čtěte také  Den nepřečtených knih: Co by se stalo, kdybyste nedočetli jednu ze svých milovaných knih?