blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

23.11. 2015

Do kin přichází francouzská verze filmového Malého prince, Kafe a cigárko vychází jako kniha a objevili jsme nejlepší thriller roku 2015. Nahlédněte s námi pod pokličku knižních událostí uplynulého týdne!

maly_princ

1. I my v Česku jsme se dočkali a filmový Malý princ nám klepe na dveře. Byli jsme se podívat na novinářském promítání této skvostně roztomilé francouzské verze klasického příběhu a byli jsme nadšeni. Nové zpracování samozřejmě není jen pro děti. Všem dospělým totiž připomene, jak moc důležité je někdy koukat na svět dětskýma očima 🙂

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme sušenky.
Povolit cookies a zobrazit

2. Blog Kafe a cigárko mladé herečky Marie Doležalové vychází tento týden v knižní podobě! A aby těch novinek kolem blogu oceněného Magnesií Literou nebylo málo, autorka před několika dny obdržela i prestižní cenu Křišťálová lupa v kategorie One (wo)man show!

kafe_a_cigarko

3. Rozhodli jsme se, že uděláme něco speciálního. Ale potřebovali jsme k tomu vaši pomoc. A takto to dopadlo 🙂

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme sušenky.
Povolit cookies a zobrazit

4. Psychologické thrillery jsou v knižním světě v poslední době velkým trendem. Všechno to začalo strhující Zmizelou. Po ní přišla Dívka ve vlaku. Třetím thrillerem v tomto žebříčku je novinka Pod kůží. Přečetli jsme všechny tři a za nás je to jednoznačně největší palec nahoru pro třetí zmíněnou. Právě vyšlá kniha Pod kůží je fantasticky napsané psychodrama, ve kterém – a to nám věřte – nevíte nic. Netipnete, neodhadnete, budete tápat. Vřele doporučujeme, holdujete-li napínavému čtení!

5. Pro milovníky Young Adult sérií máme jednu skvělou zprávu! Právě vyšel první díl série Rudá královna, která se stala ve světě bestsellerem a vyšla už ve 25 jazycích. Navíc – vypadá famózně, co říkáte?

Čtěte také  Knihomolské info: HP seriál & Svět knihy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with c1 preset