blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Vyšla další Husitská epopej Vlastimila Vondrušky, spustili jsme Vánočního pomocníka, který vám pomůže vybrat knižní dárky pro vaše nejbližší a J. K. Rowling přinesla zase jedno odhalení. Čtěte dále, ať vám neutečou žádné knižní novinky.

snape

1. Světlo světa spatřil další díl Husitské epopeje mistra historických románů Vlastimila Vondrušky. Je to opět nádherná, monumentální kniha plná historických perel. Začtěte se!

2. Spustili jsme pro vás Vánočního pomocníka, který vám pomůže vybrat ideální knižní dárky pro nejrůznější členy rodiny. Sledujte ho na našem Facebooku.

3. J. K. Rowling odhalila svým fanouškům, proč Harry a Ginny pojmenovali jednoho ze svých potomků Severus. To bylo dlouho záhadou, její vysvětlení si můžete přečíst v jejích Tweetech 🙂

4. Papež František chystá dětskou knihu. Dočkáme se jí v březnu roku 2016 a ponese název Kniha Dear Pope Francis: The Pope Answers Letters from Children Around the World. A co to bude za knihu? Budou ji tvořit nejrůznější dětské korespondence, které za dobu svého úřadu obdržel.

5. Oblíbili jste si pochutiny francouzské kuchyně? Tak to pro vás máme dobrou zprávu! Právě vyšel druhý díl úspěšné knihy Umění francouzské kuchyně. Mimochodem, skvělý dárek pro všechny frankofily a milovníky gastronomie 🙂

Čtěte také  Udělejme společně z černého pátku světlý