blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Ani před Vánoci knižní svět nezahálí a dějí se v něm věci! Co se za uplynulý týden událo? Hlavní role ve filmové verzi Nesbøho Sněhuláka zná svého představitele, totéž platí pro divadelní hru J. K. Rowling, autor Marťana chystá novou knihu… Čtěte 🙂

Fassbender

Film podle detektivního románu Joa Nesbøho Sněhulák se začne natáčet už v lednu. Hlavní roli si zahraje irský herec Michael Fassbender a celý děj bude situován do autentického Osla. Režie se zhostí švédsky režisér Tomas Alfredson.

Nová kniha autora románu Marťan Andyho Weira bude opět situována mimo Zemi. Tentokrát se bude odehrávat na Měsíci. 

V chystané divadelní hře J. K. Rowling Cursed Child byly obsazeny hlavní role. Jamie Parker si zahraje Harryho, Paul Thornley Rona a Noma Dumezweni Hermionu.

Konečně vyšly dlouho očekávané Mudlovské omalovánky! Na Amazonu si dlouho držely první příčku bestsellerů. Vybarvěte si svůj vlastní svět Harryho Pottera 🙂 Jo a máme je skladem 😉

Kniha Já, JůTuber se stala absolutním bestsellerem v kategorii knih pro děti a mládež, zaznamenala rekordní prodeje. Zároveň je také potvrzením, že trend knih blogerů a YouTuberů, který se drží v zahraničí, se silně zakotvil také u nás.

Čtěte také  Udělejme společně z černého pátku světlý