blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Vyjde nový román Haruki Murakamiho, potvrzené je datum vydání nové detektivky Roberta Galbraitha a George R. R. Martin nestihl dopsat šesté pokračování Hry o trůny včas. Nový rok je plný knižních novinek, podívejte se na ně s námi!

Haruki Murakami

1. Fanoušci japonské literární hvězdy Haruki Murakami se brzy dočkají další knihy v českém překladu. Hon na ovce vyjde 1. dubna u nakladatelství Odeon.

2. Úspěšná zdravá kuchařka Lahodně s Ellou chystá své pokračování, chutné recepty v knize Lahodně s Ellou 2 vyjdou už 1. února!

3. Americký spisovatel George R. R. Martin nestihne dopsat šesté pokračování ságy Hra o trůny včas. Serál tak jeho fanoušci uvidí dříve, než si budou moci přečíst knihu, premiéru máuž v dubnu letošního roku.

4. Pokračování se dočká i bestseller Já, Jůtuber. Česky navíc vyjde i dlouho očekávaná česká verze knihy Gogo, na tu se můžete těšit už v únoru! 🙂

5. Potvrzené je už vydání nejnovější knihy Roberta Galbraitha alias J. K. Rowlingové. Třetí detektivní pokračování s Cormoranem Strikem s názvem Ve jménu zla vyjde v březnu!

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů