blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

14.02. 2016

J. K. Rowling chystá další knihu, vyjde pokračování Mládí v hajzlu a my pro vás nachystali nové video. Mrkněte s námi na čerstvé knižní zprávy 🙂

payne

  1. Tajuplný román Asylum, odehrávající se v prostředí někdejší psychiatrické léčebny má konečně své pokračování! Sanctum, jak se druhý díl nazývá, pojednává znovu o trojici přátel, kteří se musí vrátit na hrůzné místo a odhalit tajemství, které jim způsobuje noční můry. Nic pro slabé povahy, vážení!
  2.  J. K. Rowlingová oznámila, že knižně vyjde scénář k chystané divadelní hře Harry Potter and the Cursed Child. Vyjde v červenci u britského nakladatelství Scholastic.
  3. Lámete si hlavu s tím, co začít číst? Natočili jsme pro vás nové video z úplně nové série, která navazuje na naše předvánoční video Martinusáci radí. V něm vám představujeme knížky, které nás v uplynulém měsíci nejvíce bavili. Už jste ho viděli?
  4. Patříte k fanouškům humorné série Mládí v hajzlu? Pak si přidržte klobouky, je tu nový díl! Knihou Mládí imrvére v hajzlu její autor C. D. Payne znovu dokazuje, že žánr humorné literatury je prostě jeho 🙂
  5. Naše oblíbené nakladatelství Jan Melvil publishing vydalo novou knížku, tentokrát je tématem zdraví. Pokud chcete získat dlouhodobou kontrolu nad svou výhodou, náladou a zdravím, určitě si knihu Zdravá střeva nenechte ujít.
Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!