blog

Vyjádření k nevyžádané poště od IDEA Corp s.r.o.

3.02. 2016

spam

Milí přátelé knih, naši narozeninovou náladu z posledních dnů se rozhodl někdo narušit a znepříjemnit tak život nejen nám, ale především vám.

Hodně z vás dostávaod soboty 30. ledna spam, tvářící se jako e-mail od Martinus.cz. Sami jsme několik takových e-mailů do schránek dostali. Jde o e-mail jehož odesílatelem je martinus@inbexo.cz s předmětem Nejlepší výběr knih na internetu a s nabídkou několika knih, kde všechny odkazy směrují na homepage Martinus.cz. Od této aktivity se distancujeme a chceme všechny ubezpečit, že se nejedná o naši aktivitu a obdobné rozeslání nevyžádaných e-mailů jsme si nikde neobjednali. Zároveň se omlouváme za tuto nevyžádanou poštu, mrzí nás to o to více, pokud je toto vaše první zkušenost s naším knihkupectvím.

Momentálně víme, že jde o aktivitu firmy IDEA corp., kterou jsme až doposud neznali. Snažíme se s nimi spojit kvůli rychlému řešení problému, na naše dotazy zatím nereagují. IDEA corp. s.r.o. je affiliate partnerem služby Affiliate club. Affliate club je zapojen v našem partnerském systému. Momentálně čekáme na vyjádření od Affiliate clubu i IDEA corp., s.r.o. Další informace a kroky budeme postupně doplňovat do tohoto článku.

AKTUALIZACE 4.2.2016: Na základě dnešní schůzky se zástupcem z Affiliate clubu jsme se rozhodli Affiliate club ke dni 7.2.2016 vyloučit z našeho partnerského systému.  

Hezký a ničím nerušený den,
Váš Martinus.cz

V Praze dne 3.2.2015

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu