blog

Maturitní soutěž: Pište recenze a vyhrajte ;)

Aby nebylo těch soutěží a výzev k recenzím náhodou málo, máme pro vás další soutěžní výzvu 😉 Tentokrát je určená hlavně pro maturanty a maturantky a půjde v ní o recenze povinné četby. Zapojte se a vyhrajte!

tabulka_prst

Naši Tabulku doporučené maturitní četby určitě znáte, a pokud jste v maturitním ročníku, doufáme, že už ji máte doma 🙂 Teď vám přinášíme předmaturitní soutěž o velkoformátové Tabulky doporučené maturitní četby a poukazy na knihy! Když napíšete recenzi na některý z titulů, uvedených v Tabulce, odměníme vás – můžete dokonce vyhrát poukaz na knihy a Tabulku ve formátu A1, nejlepší recenze také zveřejníme.

Jak se zapojit do soutěže?

Zašlete nám na maturita@martinus.cz recenzi na některou ze 77 knih, uvedených v Tabulce maturitní četby! Ať je recenze pro kolegy a kolegyně z maturitních ročníků přínosná, ale ať je taky naláká, aby třeba knihu i sami otevřeli 😉 Soutěž trvá do 30. dubna 2016.

Co můžete vyhrát?

Každý týden vybereme jednu recenzi, a to tu nejlepší, kterou zveřejníme u nás na blogu, aby pomohla s přípravou na maturitu ostatním studentům a studentkám. Její autor či autorka získají velkoformátovou Tabulku doporučené maturitní četby do třídy, také poukaz v hodnotě 300 Kč na nákup knih.

K čemu vám to bude dobré?

Odměníme všechny autory a autorky recenzí na maturitní knihy 😉 Takže malé překvapení čeká každého, kdo se zapojí. Navíc můžete vyhrát, pomůžete s přípravou na maturitu z češtiny ostatním a třeba získáte do třídy parádní pomůcku a potěšíte tak spolužáky a spolužačky 🙂

Na co ještě nezapomenout?

Zároveň s touto soutěží probíhá i velká soutěž Chceme vaše recenze, ve které odměňujeme autory a autorky recenzí přímo u nás na webu. Když už budete v tom, napište rovnou recenzi – třeba ve zkrácené podobě – i k danému titulu u nás na webu, a vyhrát můžete i tak 😉

Čtěte také  3 důvody proč stále čteme Pýchu a předsudek

Tak do toho – už se na vaše recenze maturitní klasiky moc těšíme 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset