blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Chystá se největší knižní veletrh Svět knihy, vyšel dlouho očekávaný Sirotčinec slečny Peregrinové 3 (a vypadá božsky!) a těšit se můžeme na další knížku Dominika Dána. Pojďme se mrknout na nejčerstvější události ze světa knih!

siro

Konečně jsme se dočkali třetího pokračování Sirotčince slečny Peregrinové! Třetí pokračování je zatím dílem nejobjemnějším a graficky nejpropracovanějším.

V květnu vyjde další knížka nejúspěšnějšího slovenského detektivkáře Dominika Dána s názvem Krev není voda. Přečíst si knížku budete moci už 30. dubna.

V českém překladu brzy vyjde také úspěšný dystopický román Illuminae, který vypráví příběh odehrávající se v roce 2575. Vydá ho na podzim nakladatelství CooBoo.

Mílovými kroky se blíží knižní veletrh Svět knihy. Chystáte se tam vyrazit? Dejte nám vědět, můžeme dát společně kafe a popovídat si o knížkách! 🙂

Fandíte omalovánkám a zároveň milujete Star Wars? Pak zbystřete! 🙂 Vychází totiž antistresové omalovánky, které se ponesou v duchu těchto vesmírných námětů a motivů. Mrkněte tady 🙂

 

 

Čtěte také  Vraní oko: Nový případ pro Josefa Bergmana