blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Vyjde nový román Haruki Murakamiho, na další knížce pracuje cestovatel Ladislav Zibura a mistr thrilleru Samuel Bjork napsal další nervy drásající příběh. Pojďte se s námi vrhnout do víru novinek z knižního světa!

murakami

Norský spisovatel vystupující pod pseudonymem Samuel Bjork, který zčeřil vody literárního thrilleru románem V lese visí anděl, vydává další knihu. Sova se bude odehrávat v Oslu a půjde o pátrání po vrahovi sedmnáctileté dívky, jejíž tělo bylo nalezeno v podivném hnízdě ze sovího peří… Uf!

Cestovatel a autor knihy 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura chystá další cestopis. Právě teď putuje po Nepálu a Číně a potvrdil nám, že na druhé knize už pracuje. Těšíme se a držíme palce!

Také jste propadli románům japonského spisovatele Haruki Murakamiho? Pak se můžete těšit na jeho další knihu, v češtině totiž vyjde Loupež v pekárně, Odeon ji chystá na listopad letošního roku.

Četli jste thriller Děs? Za nás možná nejdrsnější kniha, se kterou jsme se setkali, bude mít mladší sestřičku. David Hidden totiž chystá další thrillerové dílo, tentokrát s názvem Děti boží. Vychází v srpnu!

A teď zpráva ze severu. Úspěšná finská spisovatelka Sofi Osaken vydá v češtině román Norma. Kniha vyjde v září a bude se odehrávat ve známé helsinské bohémské čtvrti Killio.

 

 

 

Čtěte také  Než se stihnu rozloučit: Čtenářský zážitek provoněný kávou