blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

19.06. 2016

Proběhl knižní jarmark Knihex, vyjde novinka Anthonyho Doerra, autora knihy Jsou světla, která nevidíme a kniha povídek ze světa Selekce. Čerstvé červnové knižní zprávy jsou právě tady!

anthony_doerr

Jelikož se pro vás snažíme poctivě vlogovat z knižních akcí, vyrazily jsme v neděli s kamerou na Štvanici, kde se odehrál knižní jarmark Knihex. Vyzpovídali jsme pro vás nakladatele, tak se brzy těšte na video na našem YouTube kanálu!

Kiera Cass, autorka série Selekce si pro své čtenáře připravila povídkovou knihu Šťastně až navěky. Vyjde už v srpnu!

Před pár dny konečně vyšla třetí knížka Jonase Jonassona Zabiják Anders. Je opět nesmírně vtipná a povedená a my ji můžeme jen doporučit!

Zamilovali jste se do románu Jsou světla, která nevidíme nebo do povídkové sbírky Zeď? Pak vás určitě potěší, že Anthony Doerrovi v českém překladu vyjde třetí kniha a tentokrát ponese název Sběratel mušlí. Těšit se na ni můžete na konci listopadu letošního roku!

Do Prahy v minulém týdnu zavítal americký prozaik Robert Fulghum, aby tu představil novou knihu Poprask v sýrové uličce, kterou sestavil přímo pro české čtenáře. Naše Jana spisovatele vyzpovídala v rozhovoru a mrknout se můžete i na speciální video!

 

Čtěte také  5 zajímavostí, které jste o Kafkovi možná nevěděli