blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Vyjde úspěšná knížka o štěstí, chystaná kniha Anthony Doerra dostala nádhernou obálku a těšit se můžeme na antistresové omalovánky na motivy Skleněného trůnu. Vzhůru do víru knižních novinek! 🙂

krime

V zahraničí velmi úspěšná knížečka 14,000 Things to Be Happy About, která vám každý den připomene několik důvodů, proč byste měli být šťastní, konečně vyjde i v češtině! Zatím to vypadá na začátek podzimu a kniha s názvem 14 000 důvodů ke štěstí vyjde u nakladatelství Grada!

Četli jste sérii Divergence? Veronica Roth dokončila svou nejnovější knihu, která v originále vyjde pod názvem Carve the Mark. Brzy nato vyjde také v českém překladu a ano, samozřejmě ji vydá nakladatelství CooBoo 🙂

Páni! O jednu z nejkrásnějších obálek roku se postaralo nakladatelství Moba, které už zveřejnilo obálku chystané knihy Anthony Doerra s názvem Sběratel mušlí. Je minimalistická, elegantní, působivá, zkrátka krásná, posuďte sami!

mušlí

Líbily se vám omalovánky Hra o trůny? V obdobné verzi vyjdou další, fantasy světem poznamenané antistresové krásky 🙂 Tentokrát nás zavedou do říše ságy Skleněný trůn. Vydá je u nás nakladatelství CooBoo, které právě oznámilo, že se mu podařilo získat práva.

A na závěr jednu lahůdku pro čtenáře krimi žánru. V září vyjde kniha Nejlepší americké krimipovídky, která bude antologií vybraných perel a textů detektivního žánru. My se jí tedy nemůžeme dočkat! Vydá ji nakladatelství Domino.

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů