blog

Letní knihomolské bingo: První výzva

A máme tu první kolo našeho letního knihomolského binga! 🙂 Užíváte volna? Oslaďte si ho ještě více s naší soutěží. Připravte knihy, připravte kola, jízdenky, nohy… 😉 a sladká odměna vás nemine.

ananas

Pamatujete se na slaďoučký ananas La Esmeralda? Před časem jsme ho na ochutnávku přibalovali ke knížkám a věříme, že nejsme jediní, kdo si na něm vytvořil malou závislost. No a představte si, že tenhle týden ho můžete vyhrát kilo!

Kilo téhle báječné pochoutky bude odměnou pro jednoho či jednu z vás. Stačí se zapojit do naší první výzvy. Jak tedy zaškrtnout v bingu první políčko? 🙂

Ukažte světu, jak si užít čtení….

na cestě!

Je jedno odkud, kam, jak, kudy… tahle cesta povede, vaší originalitě se meze nekladou. Předveďte, jak si čtení na cestě umíte užít, jak podle vás má vypadat, blýskněte to a šup s tím na Instagram.

A nezapomeňte k fotce přidat

#ViceCasuNaCteni a také #NaCeste,

ať vaše obrázky najdeme a můžeme vybrat ten nejoriginálnější, jehož autor či autorka si následně letní čtení po zbytek prázdnin opravdu osladí 🙂

Tuto výzvu je potřeba splnit do 10. července 😉

A nezapomeňte – když se zúčastníte týdenních výzev, můžete vyhrát celé bingo, a to bude stát za to – hlavní cenu zveřejníme každou chvíli.

Držíme palce! <3

 

Čtěte také  Nové adaptace knih na streamovacích platformách