blog

Zakřičte BINGO! Vyhrajte knihy na celý rok :-)

Letní knihomolské bingo se pomalu rozjíždí, a je na čase vám prozradit, co vás čeká, pokud budete plnit jednotlivé výzvy a na konci léta to budete právě vy, kdo zakřičí BINGO! 🙂 Nádech, výdech, jdeme na to!
kalendar

Letní knihomolské bingo spočívá v hledání originální míst na čtení a způsobů, jak si v létě knihy užívat. Proto jsou i odměny, připravené pro výherce jednotlivých týdenních výzev, spojené s knihomolským pohodlím a zábavou při čtení. Hlavní výhra vás ale bude těšit celý rok.

Ten nebo ta z vás, kdo bude pilně plnit výzvy (viz pravidla soutěže), získává šanci vyhrát hlavní cenu. A tou je rok plný knih. Rok, ve kterém vám každý měsíc doručíme čtení dle vašeho výběru.

Rok, kdy od nás každý měsíc dostanete knihy.

Ten obrázek nahoře, to je taková ilustrace toho, jak by takový rok mohl třeba vypadat. Každý měsíc od nás hlavní výherce či výherkyně dostane poukaz na nákup knih na Martinus.cz v hodnotě 500 Kč. Jaké knihy si vyberete, pokud to budete právě vy, je samozřejmě na vás. Naše knižní tipy na Facebooku, Instagramu i ve videích vás budou inspirovat jako vždy a bude jen vaše volba, zda pro vás dvanáct měsíců počínajících zářím bude rokem novinek, klasiky nebo třeba dětských knih <3

Jen si to představte, každý měsíc nové knihy…

Nuže, držíme palce 🙂

Sledujte naši letní stránku, kde najdete všechny novinky, spojené se soutěží.

 

Čtěte také  Ladislav Zibura: Sbíral jsem odvahu napsat něco velmi osobního