blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

6.09. 2016

Chystá se druhý díl série Havraní kruhy, vyšla kniha, jejíž autorkou je vnučka Ernesta Hemingway a ve švédštině vychází nejnovější kniha autorské dvojice Lars Kepler. Pět zásadních událostí knižního světa je tu.

ernest

Druhý díl série Havraní kruhy, který následuje po úspěšném Ódinově dítěti, už se chystá k českému překladu! Vyjde v květnu 2017 a ponese název Plíseň. My už se nemůžeme dočkat!

Spisovatelskou pokračovatelkou Ernesta Hemingwaye je aktuálně jeho vnučka Mariel Hemingway. Ta je autorkou knihy Neviditelná dívka. Útlá knížečka o dětství a dospívání v rodině slavného spisovatele vyjde posledního září.

V Česku čerstvě vyšel další thriller autorské dvojice Lars Kepler a autoři už stihli na svém Facebooku zveřejnit informaci o další dopsané knížce. Ve švédštině vyjde kniha Kaninjagaren 24 října.

Pokračovatelka Agathy Christie Sophie Hannah chystá v českém překladu nový román, vyjde 7. září a bude se jmenovat Zavřená truhla. Půjde o klasické pojetí britské detektivky tak, jak ji máme nejraději 🙂

Ve stylu kreativních knih vychází další kousek – Dodělej tu knihu. Autorkou je opět Keri Smith a pointou je dotáhnou její knížku podle svého gusta až do konce 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů