blog

Nový kalendář objeví i vaši krásu :-)

19.10. 2016

Jsme vášniví hledači krásných příběhů a rádi podporujeme projekty, které takové příběhy vytvářejí. Spojení krásna, zajímavých příběhů a dobré věci jsme teď našli v novém charitativním kalendáři Dove.

dove1

12 žen, dvě psycholožky, stylistický tým, jeden fotograf – a výjimečný kalendář pro rok 2017 je na světě. Zadáním pro tucet žen bylo za pomoci týmu najít svou vlastní cestu ke kráse, vnitřní i vnější a ke svému sebevědomí. Celý přerod můžete sledovat na působivých fotografiích Richarda Nowaka, který umně zachytil, jak se jednotlivé pózující ženy, jenž sdílely své životní osudy se značkou Dove, změnily po setkáních s psycholožkami Jitkou Nesnídalovou a Tatianou Lesayovou, po hovorech o motivaci s ambasadorkami projektu Míšou Maurerovou a Henrietou Mičkovicovou, které jim byly psychickou podporou a samozřejmě také jak se ženy změnily úpravě od vizážistů, stylistů a make-up artistů.

Součástí každé fotky a vlastně tak možná i celého vašeho příštího roku je stručný příběh každé ženy, který se dotkne každého z nás svou hloubkou a upřímností a dokazuje, že hledání sama sebe je setsakramentsky trnitá cesta, kterou ale vždycky stojí za to ujít. Věřím, že právě příběhy ve spojení s fotografiemi vás rozhodně nenechají chladnými a kdoví, třeba vám budou motivací k tomu, abyste pokračovali v cestě za svými cíli, bez ohledu na to, jak trpké překážky vás na ní mohou potkat. A hlavní důvod, proč vás chceme seznámit s tímhle kalendářem? Celý výtěžek z prodeje půjde na Nadační fond Slovak-Czech Women’s Fund, jehož posláním a cílem je prostřednictvím podpory žen, ženských skupin a žensko-právních organizací podporovat rovná práva žen v naší společnosti.

Charitativní kalendář Dove najdete exkluzivně na našich stránkách, doufáme, že si ho nenecháte ujít! I v dobročinnosti je krása 😉

dove2

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu