blog

Knižní dilema: Hráčské okénko

15.03. 2017

Knižní dilema pokračuje, každý den máte možnost rozhodnout některou z velkých knihomolských otázek a přidat tak na své konto knihy, které vyhrajete, když se na vás na konci hry usměje štěstí. Může jich být až 200! Proto se teď společně mrkneme na strategické tipy a zopakujeme si některá důležitá fakta 🙂

dilema_kolaz

Jo, i takhle může vypadat řešení knižních dilemat mezi přáteli 🙂 Každý den na vás čeká jedno dilema, které knihomoly a knihomolky trápí již odnepaměti… No dobře, přinejmenším od doby, kdy byla daná kniha napsaná 🙂 Každé dilema musíte rozhodnout a vyplatí se brát v úvahu i to, jak mohou hlasovat ostatní – zvolit variantu, kterou za daný den vybere víc lidí, znamená totiž vyhrát víc knížek!

Doufáme, že už jste se zcela ponořili do hry, protože každé hlasování znamená větší výhru, pokud budete vylosovaným šťastlivcem 😉 Pro začátek si tedy zopakujeme několik základních věcí, bez kterých by to nešlo.

Vaše konto

kolik knih

Když přistanete na stránce www.kniznidilema.cz, musíte se samozřejmě přihlásit do svého hráčského účtu pomocí e-mailu. To vám umožní to nejdůležitější – hlasovat každý den o aktuálním dilematu a taky v liště hned pod vašim e-mailem sledovat, jak v ní utěšeně přibývají knížky 🙂 Zdvojnásobit potenciální výhru pak můžete jednoduše – stačí si v průběhu března objednat aspoň jednu knížečku od nás z Martinus.cz a je to 😉 Až jednoho či jednu z vás vylosujeme, jednoduše ověříme, zda jste si u nás prostřednictvím vašeho mailu v březnu něco koupili. Kolik knih nakonec vyhrajete? To závisí i na vašem odhadu toho, jak budou hlasovat ostatní…

Hlasování

žetony

Když se rozhodnete pro jednu z variant, otevře se vám podobná nabídka jako ta na obrázku výše. Můžete si totiž vybrat, kolik knih na svou volbu “vsadíte”(číslo u ikonky knížky) a jakou váhu váš hlas bude mít (číslo u ikonky štítu). Pokud vám hodně záleží na tom, aby vyhrála “vaše” varianta, volte vysoké číslo vlevo nahoře, pokud věříte, že hlasujete jako většina ostatních, nebojte se hlasovat žetonem s vysokým číslem vpravo dole.

Čtěte také  Klára Vlasáková: Změny ženského těla jsou takřka věc veřejná

Po skončení hlasování se na vaše konto přičte buď počet knih z pravého dolního rohu použitého žetonu (to když vyhraje vaše varianta) a nebo jedna kniha (to když více lidí volilo variantu druhou).

Přesvědčování

Jestli ještě nejste “nakliknutí” v události Knižní dilema na Facebooku, tak to napravte! Právě zde se dá nejlépe strategizovat – jednak tu zjistíte, jak silné argumenty mají zastánci a zastánkyně jednotlivých variant, a taky můžete svou argumentací ostatní nadchnout, aby hlasovali jako vy a vaše potenciální výhra tak pěkně rostla 🙂 Ne každý má na danou otázku jasně vyhraněný názor, neváhejte proto využít dovednosti, nabyté četbou knih, k nalomení ostatních hráčů a hráček!

Občas se objeví i drobná roztržka, i v té ale můžete ostatním zkusit ukázat, že váš názor na věc je ten pravý 😉

debata

A jak se dozvíte, jak to vlastně dopadlo? Na stránce Knižní dilema můžete jednoduše zaškrtnout, aby vám každý den přišly nejčerstvější zprávy e-mailem – prozradí vám, zda vaše varianta ze včerejška vyhrála, a připomene aktuální hlasování.

…a slevy 😉

Váháte, jakou knížku si v březnu vybrat a zvýšit tak svou potenciální výhru? Ke každému dilematu patří i sleva, ve které najdete tématické kousky daného dne. Můžete si tak vybrat knížku, týkající se dilematu, který vás nejvíc zaujal, a pořídit si ji s 20% slevou. Paráda, nemyslíte? 🙂 Slevu najdete vpravo nad aktuálním dilematem na stránce Knižní dilema.

vana

P.S.: Navrhněte tento týden vlastní dilema!

Do pátku máte navíc možnost v události na Facebooku pod příslušným příspěvkem navrhnout vlastní knižní dilema a vyhrát tak knižní dárečky… Mrkněte tam a zapojte se 😉

Hodně štěstí!