blog

Nahlédněte pod pokličku knihkupectví

Ahoj Martinusáci,

jak zvládáte čtení v takovém vedru? Já mám to štěstí, že právě sedím u bazénu a dočítám poslední stránky skvělé knihy o fungování týmů - The Culture Code. Léto obecně je pro nás v knihkupectví ideálním časem k dobíhání zameškaného, k rekapitulaci před druhou polovinou roku, ale především k tomu připravit se na hlavní sezónu.

Ahoj Martinusáci,

jak zvládáte čtení v takovém vedru? Já mám to štěstí, že právě sedím u bazénu a dočítám poslední stránky skvělé knihy o fungování týmů – The Culture Code. Léto obecně je pro nás v knihkupectví ideálním časem k dobíhání zameškaného, k rekapitulaci před druhou polovinou roku, ale především k tomu připravit se na hlavní sezónu.

 

Začátkem každého roku si v týmu dáváme předsevzetí, kolik knih letos přečteme. Na rok 2018 jsem si dal za cíl neskromných 32 knih a mám co dělat – nejsem ani v polovině 😃 Ze všech knih vám mohu doporučit Kdy od Danielka Pinka a z beletrie se zchlaďte v Alpách – s románem Osm hor od Paola Cognettiho. Můj kompletní seznam přečtených knih najdete zde a hlavně – podobný seznam knih si po přihlášení na Martinus.cz můžete vytvořit sami, udělat jej veřejným a sdílet s přáteli, nebo kolegy. Takže směle do toho, nasypte tam knihy, které jste tento rok už četli, nebo je ještě teprve máte na svém seznamu.

Jsem si jistý, že si ještě pamatujete Knižní šifru! Za pár měsíců to už bude rok (to to letí!), co jsme luštili třetí edici. Je to ale velmi nedávno, co se nám podařilo se Šifrou bodovat i mezi odborníky z marketingu – v soutěži Internet Effectiveness Awards 2018 jsme vyhráli 1. místo v kategorii Obsahový marketing.

Stěhovali jsme se!

Dále jsme se stihli za poslední měsíc dvakrát přestěhovat. Náš Martinus.cz team se usídlil v nových kancelářích, stali jsme součástí coworkingu HubHub (uvidíte je na některém z našich dalších videí ;-)). A v rámci příprav na sezónu jsme stěhovali celý Martinus na nové servery – aby byl náš web ještě rychlejší a spolehlivější.

Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!

Každý týden nová kniha se slevou 25%

Skvělé věci jsou pro vás připravené v našem Bookspotu. Každý týden tam teď běží akce na vybranou knihu se slevou až 25% – stačí sledovat náš Facebook a Instagram, abyste se dozvěděli, který příběh u nás zrovna pořídíte se slevou. Pokud si nevyberete knihu přímo v Bookspotu, můžete si objednat cokoliv z webu a nechat si to doručit do Bookspotu – nově můžete zaplatit za internetovou objednávku i na místě, dobírkou.

Nejkrásnější knihotrika

A co najdete nejen v Bookspotu jsou naše nová knihomolské trička. Krásná, od Tomski&Polanski ilustrovaná edice, ze které jsem já osobně nadšený, vypadají skvěle. Musím pochválit kolegy a kolegyně, kteří si s nimi dali hodně práce.

Už vás nebudu zdržovat, vraťte se zpátky k rozečteným knihám! A nezapomeňte, pokud máte rozečtených knih více (jako třeba já), 31.8. bude opět Den nepřečtených knih. Den, kdy se nedělá nic jiného, než že se dočítají rozečtené knihy.

Mějte skvělou druhou půlku léta,
Dušan, Martinus.cz

Dušan Murčo

Dušan čte víc knihy o byznysu než beletrii, na kterou by chtěl mít více času. A když nečte a nepracuje, snaží se co nejvíce cestovat, sportuje nebo si někde užívá italské jídlo.

Příspěvky autora