blog

Knihomolské tapety na telefon, díky kterým bude rok 2019 plný knih

28.12. 2018

Hodně jsme přemýšleli nad tím, jaké PF do roku 2019 pro vás přichystáme. Co by vám mělo říct. Rozhodli jsme se nakonec, že v roce 2019 budeme lobbovat za to, abyste toho přečetli co nejvíc. A měli co nejvíc času na čtení. Stejně, jako každý rok, ale v tom příštím ještě intenzivněji!

Ach, ty telefony! Pořád by nám braly čas na čtení. To je jen esemeska tuhle, pár stories na Instagramu tamhle a je z toho hodina času, za kterou byste klidně přečetli čtvrtinu Tatéra z Osvětimi (alespoň podle našeho webu, který vám vždy ukazuje přibližný čas, za který přečtete danou knihu). Řekli jsme si, že s nimi zatočíme a naše blahopřání do nového roku je zároveň malým dárkem, který okrášlí váš telefon 😉

Knihomolské tapety na telefon, které vás budou motivovat ke čtení po celý rok 2019, si můžete uložit a libovolně je měnit, aby vám pravidelně připomínaly, že nic důležitějšího než čtení vlastně ani není 😉 Stačí kliknout na tapetu a můžete si ji uložit. Vybrali jsme samá tmavá pozadí, která šetří baterky telefonů a jsou tak vlastně ekologičtější než světlé verze mobilních tapet 🙂 Budeme rádi, když nám ukážete, jakou jste si vybrali a jak sluší vašemu telefonu, kupříkladu tak, že nás označíte na Instagramu.

   

Šťastný rok 2019 plný přečtených stránek přejí Martinusáci!

Čtěte také  BookTok a Bookstagram: Jaká jsou knižní zákoutí sociálních sítí?