blog

6 diářů, díky kterým vás čeká nezapomenutelný rok

10.01. 2019

To, že si nesmíte zapomenout pořídit nový diář, kam zaznamenáte svůj rok 2019, už jsme vám na našich sociálních sítích připomínali už dlouho před začátkem nového roku. Všechny ty aplikace a online kalendáře jsou fajn, ale podle nás se starým dobrým papírem zkrátka nic nemůže soutěžit :-)

Že diářů je nepřeberné množství a vůbec netušíte, kde vlastně začít a jaký se pro vás bude nejvíc hodit? Nebojte se nic, přesně proto je tu tenhle článek. Představíme vám ty nejoblíbenější diáře na letošní rok a povíme vám, komu budou nejvíc pasovat a proč. Jdeme na to!

Jak už jeho název napovídá, Fitness diář je pro všechny ženy (je skutečně psaný zejména pro ženy), které se v letošním roce rozhodly zahájit nebo pokračovat na cestě ke zdravějšímu tělu. Protože ve zdravém těle zdravý duch, zabývá se tedy Fitness diář jak motivací ke zlepšení fyzičky, tak k tomu, abyste se cítily dobře a sebevědomě. Není to diář pro minimalistky, najdete tu totiž spoustu minikalendářů, inspirativních citátů, omalovánek, receptů, rad… zároveň však věříme, že i psavci se v diáři realizují, protože obsahuje dostatek místa na zapisování vlastních úkolů a poznámek. Je to taková miniknížka, která vás každý den nakopne k tomu, abyste se ze všech sil snažili prožít ho na maximum a být neustále lepší. Ti, co hledají víc motivace a pozitivní energie do svého života, mají vybráno!

Velmi populární Doller máme v černé nebo růžové variantě a stejně jako předchozí diář je jeho hlavní charakteristikou motivační. Je však minimalističtější a hlavně nedatovaný, takže do něj můžeš začít psát kdykoliv, nejen na začátku roku. Nám se líbí hlavně proto, že je to skvělý pomocník nejen při organizování času, ale třeba při ujasňování priorit nebo strategickém plánování. Navíc je vytištěný na ekologicky šetrném papíru a celý proces od stromu po tisk je přísně hlídán, aby byl eco-friendly k životnímu prostředí. Pevné desky jsou pokryté elegantní italskou koženkou, takže se nikdo nemusí bát, že by při jeho výrobě trpělo nějaké zvířátko.

Do poslední tečky dokonale promyšlený je motivační diář od Lucky a Nicole alias A Cup Of Style. Po menší verzi tohoto diáře se jen zaprášilo (kdo by ho nechtěl nosit v batůžku nebo v kabelce!), ale vězte, že do batůžku se vám v pohodě vejde i větší verze diáře, ve které najdete milé povídání od populárních youtuberek. Čekají na vás zejména lifestylová témata, od organizování času až po umění šetřit finance. Pokaždé, když tenhle diář otevřete, čeká na vás záplava rad a pozitivní energie a nevěříme, že ten, kdo ho bude mít, se bude v roce 2019 mračit!

Když se řekne diář, spoustu z vás si jistě jako první vybaví Moleskine! Není divu, mezi diáři a zápisníky je tahle značka pojem, a právem! Všechny možné Moleskiny na vás čekají přímo tady, a to jak ty nejklasičtější černé s měkkou vazbou, tak i limitované verze, kupříkladu potterovský plánovací diář 😉 Moleskine je pro ty z vás, co vyznávají kvalitu, jednoduchost, přehlednost a nechtějí, aby je při zapisování všech úkolů a povinností v roce 2019 cokoliv vyrušovalo. Čekají na vás praktické vychytávky jako vnitřní kapsičky na dokumenty nebo barevné tématické nálepky, ale pokud si při listování diářem rádi počtete, spíš mrkněte na diářové kolegy výše. Moleskine je nicméně právem jednou z nejznámějších značek diářů a zápisníků 🙂

Představte si diář, který si za pomoci vlastní kreativity vytvoříte v podstatě sami. Jak by takový diář vypadal? To se snadno můžete dozvědět, když si pořídíte Kreativní diář na letošní rok! Takový diář si vytvoříte na míru, stránky ozdobíte podle své fantazie a vůbec nevadí, když v polovině diář přerušíte, abyste se si na pár týdnů vedli třeba cestovní deník. Zkrátka a dobře, fantazii se meze nekladou a snílci a kreativní duše, které nemají rádi, když jim někdo něco nalinkuje dopředu, si s Kreativním diářem jistě dosyta vyhrají!

Sedmiletý diář, který sestavila známá umělkyně Léna Brauner (a jejíž víly vás celým diářem provází), sice můžete začít psát kdykoliv, ale kdy je lepší příležitost, než právě na začátku nového roku? Během sedmi let se kompletně vymění všechny buňky v našem těle. A změní se nejen to: bydlení, povaha, lidé, hodnoty, práce, přístup k životu… Třeba jednou budete moct zavzpomínat, jaké to bylo v letech 2019 až 2026, právě díky tomuhle nevšednímu diáři! 🙂 Zaznamenejte si, jaký jste člověk, poučte se ze svých chyb a připomeňte si všechny radosti z uplynulých let.

Čtěte také  6 skvělých knih, které vás spolehlivě rozpláčou