blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

19.10. 2015

Proběhl největší knižní veletrh ve Frankfurtu, Bridget Jonesová půjde z knížky znovu do kin a David Lagercrantz potvrdil, že napíše další dva díly Milénia. Nové knižní zprávy jsou tu!

lagerc

1. David Lagercrantz potvrdil, že napíše další dva díly Milénia. Z jeho pera se tak můžeme těšit na 5. a 6. pokračování nejúspěšnější detektivní série vůbec!

2. Srdce všech fanoušků věčné smolařky Bridget Jonesové zaplesají, Bridget se totiž vrací na plátno! V novém zpracování stejnojmenné knižní předlohy si i tentokrát zahraje Renée Zellweger.

3. Z tajných zdrojů se k nám doneslo, že Dan Brown možná něco chystá. A to něco si troufáme tipovat, že bude bestseller. Ale dejme tomu ještě čas 🙂

4. Proběhl největší knižní veletrh a my jsme byli u toho! Stovky nakladatelství, tisíce nakladatelů, redaktorů, typografů a dalších lidí od knih se sešli ve Frankfurtu nad Mohanem. A bylo to báječné!

5. Také jste si zamilovali dokonalého morouse Oveho, z knižní předlohy Muž jménem Ove? O Vánocích bude film! A první se do dočkají diváci ve Švédsku.

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů