blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Do Prahy přijede slavný autor Zaklínače Andrzej Sapkowski, řítí se k nám Mudlovské omalovánky a další kniha Johna Greena bude zfilmována. Mrkněte s námi na zásadní knižní momenty uplynulých dnů!

john green

1. Autor legendárního Zaklínače Andrzej Sapkowski přijede do Prahy, aby tu uvedl své dílo v audioknižní podobě. Potkat ho v pražských ulicích budete mít možnost od 18. do 20. listopadu.

2. Úspěšná kniha Řeky Londýna chystá své pokračování! V červnu příštího roku si budeme moci přečíst druhý díl, který ponese název Měsíc nad Soho. Obálka se podařila, co říkáte? Vydá nakladatelství Argo.

měsíc nad

3. Sestry Lucie a Nicole z blogu A Cup of Style pokřtily v Praze svou knihu Móda, krása a životní styl, v kavárně Muzeum. Počet návštěvníků ukázal, že jejich knížka je opravdovým bestsellerem, už jste ji také četli?

4. Konečně jsme se dočkali i my v Česku! Jsou tu Mudlovské omalovánky z Harryho Pottera a jsou nádherné! Vyjdou v 15. prosince, do Vánoc bychom to tedy, pokud se ze strany nakladatele nic nezmění, měli v pohodě stihnout!

5. Další John Green se chystá v kinech! V prosinci roku 2016 se budeme moci na knihu Sněží, sněží podívat i ve filmové podobě. My si ji však jako vždy nejprve přečteme, abychom měli srovnání 🙂

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu