blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Na trh přichází další potterovské omalovánky, Asa Larssonová si přidala do sbírky další prestižní ocenění a Radka Třeštíková dokončuje třetí knihu! Čerstvé knižní zprávy pro vás jsou právě tady 🙂

zooanimals

1. Právě vyšly nové omalovánky na motivy ságy o Harrym Potterovi – tentokrát však zaměřené na kouzelnické tvory! Už jste si někdy zkusili vymalovat draka, nebo třeba domácího skřítka?

2. Švédská autorka detektivek pro děti i pro dospělé Åsa Larssonová získala za sérii PAX kulturní cenu udělovanou Eskilstuna-Kuriren. Gratulujeme, její knihy jsou perfektní!

asa

3. Druhého pokračování příručky YouTuberů, s názvem Já, JůTuber 2 se dočkáme už velice, velice brzy! V březnu vtrhne na český knižní trh a u nás si ji můžete objednat už teď! Radíme neváhat, loni se jednalo o jednu z úplně nejžádanějších knížek na trhu 🙂 Tady také naleznete YouTube tvůrce, kteří se na knížce podíleli.

dd

4. Snad nejočekávanější kniha roku vychází už tuto středu! Ano, řeč je o kontroverzním díle Grey. Variaci na Padesát odstínů šedi, tentokrát však z pohledu samotného Christiana Greye. Chcete se dozvědět o knížce více?

5. Jedna z nejoblíbenějších mladých českých spisovatelek Radka Třeštíková už finišuje svou novou knihu, dokonce už ukázala i obálku. Povídková sbírka Bábovky se objeví v květnu. Také se už nemůžete dočkat? 🙂

babovky

 

 

Čtěte také  Den nepřečtených knih: Co by se stalo, kdybyste nedočetli jednu ze svých milovaných knih?