blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Nesbø potvrdil datum vydání další knihy s Harrym Holem, seriálový Marshall Eriksen právě vydal knihu a Rudý kapitán míří do kin. Čerstvé knižní zprávy z konce února jsou tu!

 

kapitan

Už 1. srpna 2016 odevzdá Jo Nesbø rukopis 11. dílu série s Harrym Holem. Knižně se ho pak dočkáme v březnu 2017. Více než 50 nakladatelů nabídne knihu po celém světě společně s originálem, pravděpodobně včetně českého vydání!

Jason Segel, známý především jako Marshall ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, vydal svou první knížku! Tématem jsou noční můry a má velmi neotřelou obálku 🙂 Chystáte se na ni?

mar

Rudý kapitán, krimi příběh z pera slovenského autora Dominika Dána míří do českých kin! A Slovart k té příležitosti vydává knihu nově, s filmovou obálkou. Líbí se vám? Na film můžete zajít už 10. března.

Četli jste Rudou královnu? Pokud ne, neměli byste s ní otálet, protože už se chystá druhý díl této série z pera Victorie Aveyard. Ponese název Křišťálový meč a těšit se na ni můžete 30. října letošního roku.

Aktuálně asi nejoblíbenější fantasy série Skleněný trůn chystá svůj třetí díl! Dědička ohně, jak se knížka bude jmenovat, vyjde 18. dubna a opět bude mít naprosto fantastickou obálku! 🙂 Také jste si tuto sérii tolik oblíbili?

dedicka ohne

 

 

 

 

 

Čtěte také  Knihomolové z Martinusu na Prague Pride