blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

K chystanému filmu Fantastická zvířata a kde je najít vyjde scénář, těšit se můžete na psychothriller v duchu Young Adult ve stylu Zmizelé a už brzy tu bude Dcera Kiery Cass v českém překladu. Přátelé, je na co se těšit!

hypogrif

V listopadu proběhne premiéra filmu Fantastická zvířata a kde je najít. Tím to však celé nekončí, vyjde totiž i scénář. Po tom, zda bude i v českém překladu, stále pátráme!

Nakladatelství CooBoo prozradilo, že chystají velmi lákavou novinku The Darkest Corners. Půjde o psychothriller ve stylu Zmizelé, ovšem v duchu Young Adult žánru. Nemůžeme se dočkat, vypadá perfektně!

Napjatě jste očekávali další díl ze série Selekce? Dcera už je prý v tisku, 16. června si ji budete moci konečně přečíst. Víme totiž, jak moc je tahle série Kiery Cass návyková 🙂

Veronica Roth, autorka legendární série Divergence chystá další knížku! V angličtině nese název Carve the Mark, vyjde v roce 2017 a na její naprosto boží obálku se můžete mrknout tady 🙂

Třikrát hurá! Vyjde další kniha od Jiřího Hájíčka, podle některých z nás (dobře, podle autorky článku:-)) nejtalentovanějšího českého autora! Dešťová hůl vyjde na konci září u autorova domovského nakladatelství Host. Nedovedete si představit, jak moc se těšíme!

 

 

 

Čtěte také  Kvíz: Jaká jsi postava z Harryho Pottera?