blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Chystá se nová kniha Emila Hakla i svazek sebraných spisů Umberta Eca. Dan Brown upravil svůj román Šifra mistra Leonarda pro mladší čtenáře a tím naše čerstvé knižní zprávy zdaleka nekončí. Podívejte se na ně s námi! 🙂

SPETT.UMBERTO ECO A NAPOLI (SUD FOTO SERGIO SIANO)

Populární kapela Slza v uplynulém roce raketově vystřelila ke hvězdám a vyprodává koncerty. Teď si její příběh můžete prohlédnout v autentické fotoknize. Ta nechává fanoušky nahlédnout do soukromí hudebníků mimo záři reflektorů. Sto dvanáct stran biografických textů a nádherných fotografií, nad kterými zaplesá srdce posluchačů Slzy 🙂

Velkým WOW je pro nás chystaný nový román držitele Magnesie Litery Emila Hakla. Umina verze vyjde na počátku prosince tradičně u nakladatelství Argo a tématem budou opět mezilidské vztahy.

Argo také chystá vydání svazku novinových sloupků italského spisovatele Umberta Eca. Bude se jednat o soubor textů, které psal po dobu patnácti let pro deník L’Espresso. Vydání je plánováno na polovinu listopadu.

Pamatujete, když jsme v červencovém vydání pořadu Nejlepší knihy mluvily o thrilleru Němý křik? Autorka Angela Marsons bude mít v českém překladu svou druhou knihu. Ďábelské hry vyjdou 23. listopadu a půjde o další zapeklitý případ inspektorky Kim Stoneové.

Šifra mistra Leonarda z pera Dana Browna patří k nejúspěšnějším románům moderní světové literatury. Nyní vychází jeho přepracovaná verze. Brown se vynasnažil upravit svůj román pro mladšího čtenáře.

Čtěte také  Knihomolové z Martinusu na Prague Pride