blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Vyjde pokračování Kavárničky v Kábulu, Marek Šindelka chystá na prosinec novou knihu a Emma Watson šíří knížky Mayi Angelou po londýnském metru. Podívejte se s námi na nejnovější události z knižního světa!

emma

Představitelka filmové Hermiony se rozhodla šířit knihy Mayi Angelou, konkrétně titul Mom & Me & Mom v rámci projektu Books On The Undeground. Stovku výtisků této knihy, společně s osobním vzkazem  poschovávala v londýnském metru.

Četli jste minulý rok knihu Kavárnička v Kábulu, román vyprávějící o několika ženách, které žijí v této aktuálně nebezpečné lokalitě své rozmanité osudy? Už za pár dní se dočkáme pokračování příběhu v podobě knihy Návrat do kavárničky v Kábulu. Knihu opět vydá nakladatelství Argo.

Autor Marek Šindelka, který se do povědomí českých čtenářů nejvýrazněji zapsal knihou Mapa Anny, chystá na prosinec svou novou knihu. Únava materiálu bude románem, který má ambici reagovat na aktuální migrační vlnu.

V pondělí proběhl na lodi na Vltavě křest čerstvé knihy Barbary Nesvadbové. Zajímavostí této knižní novinky je, že vznikla spoluprací s umělcem Pasta Onerem. Ten je totiž autorem ilustrací uvnitř knihy. Zajímá vás, jak toto umělecké spojení napříč žánry dopadlo? Přečtěte si Laskonky! 🙂

Knihu od matek pro matky vydala trojice populárních blogerek SexyMamas. Pokusily se předat svým kolegyním maminkám své rady a zkušenosti ohledně mateřství. A to vše zabalily do překrásné knižní podoby, mrkněte 🙂

Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!