blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

V uplynulém týdnu vyšlo několik recenzí na zajímavé knihy, nechybí poutavý video rozhovor a nabízím i jedno video o z naší vlastní produkce. Vítejte u čerstvých knižních zpráv!

kundera

Losos v kaluži považuji za jeden z nejzábavnějších českých debutů roku. A pokud jste nečetli, třeba vás nalákám recenzí. A pokud četli, porovnejte názor a v komentářích budu ráda, když zanecháte ten svůj!

Recenze Lososa v kaluži

S recenzemi dnes nekončím, nabízím ještě jednu. A tuto recenzi a především knihu považuji zas za jedno z největších překvapení. Nečekala jsem, že by blogerská kniha mohla být toliko přínosná, inspirativní a po duši hladící. Knížka je aktuálně vyprodaná, ale dotisk se blíží, nebojte!

Recenze Šlehačkových oblak

Jistě jste si všimli, že vyšla poslední kniha Milana Kundery, přeložená do češtiny. Kniha smíchu a zapomnění získala v recenzi v Mladé frontě 90% a rcenzi i knihu doporučuji k přečtení.

Recenze nové knihy Milana Kundery

Z pole nvých rozhovorů bych vám ráda doporučila trochu prazvláštní rozhovor či zpověď Jana Saudka ve video rozhovoru na iDnes.cz. Tomu totiž v říjnu vyšla devět let připravovaná kniha Dva. Dozvíte se v něm mimo jiné, co je fotografovým životním snem, který si ještě chce splnit.

Video rozhovor s Janem Saudkem

Abych vám doporučila i něco z naší vlastní produkce, mrkněte na video, kde Karel Kovář alias Kovy představuje svou prvotinu s názvem Ovšem. Vyjde už tento týden 🙂
Kovy představuje svoji knížku 

Čtěte také  Vyhraj wishlist od Martinusu