blog

Jak dobře znáš Knižní šifru?

Někdo šifru teprve objevuje, někdo už je luštitelský mazák. Otestujte své znalosti - tentokrát ne s knihami, jako tomu je v soutěži, ale vyzkoušejte si, kolik toho víte o samotné Knižní šifře! Legendární knihomolská soutěž už má svou historii a my jsme zvědaví, jak si v našem kvízu povedete!

Kolikrát už proběhla soutěž Knižní šifra?

Correct! Wrong!

Jak se jmenuje ilustrátor, který tvoří Knižní šifru?

Correct! Wrong!

V jakém roce se začala hrát první Knižní šifra?

Correct! Wrong!

Ve které šifře se poprvé vyskytly Tajné bonusy?

Correct! Wrong!

Jakou knihu v loňské šifře uhádlo nejvíc soutěžících?

Correct! Wrong!

Která z knih se nevyskytla v žádné Knižní šifře?

Correct! Wrong!

Jaký maximální počet knih lze v obrazu najít?

Correct! Wrong!

Kde si v Praze můžete prohlédnout ukázky obrazů z předchozích ročníků soutěže?

Correct! Wrong!

Která z knih se objevila v nějaké Knižní šifře?

Correct! Wrong!

Co je to Klub 64?

Correct! Wrong!

Jak dobře znáš Knižní šifru?
Mistr Knihošifra

Tak ti odteď mohou přezdívat tví přátelé! Očividně jsi blázen do Knižní šifry stejně jako my, to se cení! <3 Klobouk dolů, máš přehled, jaký ti ostatní mohou jen závidět a luštění ti jde jistě i letos dobře od ruky. Doufáme, že se ti podaří prolomit všech 64 knih ukrytých v obrazu a že si tuhle poslední luštitelskou jízdu užiješ jaksepatří!
Luštěniny na pokročilé úrovni

Téda, zdá se, že se vážně vyznáš! Ještě by to chtělo doladit nějaké detaily, ale věříme, že po skončení letošní šifry se hravě posuneš na nejvyšší level. Máme radost, že toho o šifře víš tolik a doufáme, že tě bude bavit až do konce! Držíme palce 🙂
Neztrácej chuť do hry!

Doufáme, že tě přemíra špatných odpovědí neodradila od luštění.. Je nám jasné, že buď s Knižní šifrou začínáš teprve letos, nebo naopak každý rok luštíš jako ďas a všechno ostatní jde stranou 🙂 Každopádně, tak jako tak doufáme, že tě luštění baví a budeš v něm s námi pokračovat až do zdárného konce. Koneckonců, je to letos naposledy! Tak si to užij, dovzdělat se informacemi o naší soutěži můžeš přece kdykoliv 😉

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora