blog

Seznamte se! Vítáme vás v Partnerském knihkupectví

V Martinusu se už roky snažíme spojovat lidi s knihami, protože dobrá kniha ve správném čase má moc změnit spoustu věcí k lepšímu. V České republice jsou další knihkupectví, která tuhle výzvu chápou stejně jako my :-)

Spolupráce, která vznikla díky společné lásce ke knihám – to je náš projekt Partnerských knihkupectví 🙂 Máme radost, že jsme mohli spojit síly s našimi knihomolskými kolegy a kolegyněmi z dalších obchodů, které posílají příběhy do knihoven čtenářů a čtenářek a vymyslet s nimi projekt, díky kterému budete mít své vysněné knihy doma co nejdříve!

Jak to funguje?

Knihkupectví funguje samozřejmě stejně jako doposud, kromě toho však nyní nabízí nové možnosti pro pro zákazníky na stránce Martinus.cz. Především máme na mysli Osobní odběr v knihkupectví a Rezervaci knihy.

Osobní odběr v knihkupectví

Vzhledem k tomu, že jsme zatím internetové knihkupectví, hledáme především online způsoby, jak být našim zákazníkům co nejblíž. Díky partnerským knihkupectvím teď máte možnost využít osobní odběr a vyzvednout si nové knihy v knihomolském ráji! Aktuálně si můžete knihy vyzvednout ve Vršovickém knihkupectví v Praze. Možná jste už zaregistrovali některá omezení, pokud si vyberete tento způsob doručení zásilky – zatím je možné využít jen platbu kartou předem a naše partnerská knihkupectví nemají technické možnosti ke změnám objednávky na místě vyzvednutí, nebo k přijímání reklamací. V takovém případě je tu pro vás nadále náš martinusácký zákaznický servis.

Rezervace v knihkupectví

U nás na Martinus.cz vidíte, ve kterém knihkupectví se nachází vaše vytoužená kniha. Pokud se bojíte, že vás na výpravě za ní předběhne jiný knihomol, můžete si ji nechat odložit na 48 hodin, což vám potvrdíme přes SMS. Rezervujete si tedy knihy na Martinus.cz, počkáte na SMSku a vydáte se do partnerského knihkupectví pro své knihy. Jen nezapomeňte zkontrolovat otevírací dobu, abyste nezůstali s nepořízenou před zavřeným knihkupectvím 🙂

Co bude dál?

Tato spolupráce vznikla díky společné lásce ke knihám. Teď je naším úkolem ujistit se, že dokáže fungovat dlouhodobě, spolehlivě a udržitelně a že přinese našim zákazníkům další otevřené dveře do knižních světů. Věříme, že co nejdříve se řady partnerských knihkupectví rozrostou o další knihomolské ráje 🙂

Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora