blog

Black Friday 2022: Rušíme slevy!

Klasické Black Friday neboli Černý pátek asi všichni dobře znáte - v tenhle den se na vás chrlí jedna sleva za druhou. My jsme na to šli odjinud a rozhodli jsme se, že právě v tenhle den uděláme pravý opak a všechny naše slevy v knihkupectví zrušíme. Proč?

Dlouhodobě na Black Friday místo bezmyšlenkovitých obřích slev děláme maličkosti, které nám dávají větší smysl – v minulých letech jsme třeba spolupracovali na superhrdinských záložkách s centrem Locika nebo vás ponoukli k tomu, abyste místo našeho eshopu podpořili malé kamenné knihkupectví ve svém městě. Pokud nás znáte, víte, že bombastické akce pro nás nejsou tím pravým ořechovým a i když vám s radostí nabídneme knihy za výhodnější ceny, chceme, aby knižní trh byl udržitelným a zdravým místem, ve kterém mají své místo kamenná i online knihkupectví, velké obchody i lokální malé obchůdky.

Proto jsme se rozhodli, že v den, kdy většina nabízí ty největší akce, zrušíme všechny slevy, které na webu máme. Můžete si tedy knihy a všechny další radosti pořídit jako vždy, dnes ale bez našich běžných slev. 

My následně 10 % z ceny z každého produktu, který si u nás dnes zakoupíte, pošleme centru Locika, které se stará o okamžitou specializovanou pomoc pro rodiny zasažené násilím. Právě 10% je nejběžnější sleva, kterou v našem knihkupectví najdete.

Dalších 10 % z ceny každého produktu, který si u nás během dneška zakoupíte, přispěje samozřejmě i naše knihkupectví. Dohromady tedy 20 % z každé jedné knihy nebo jakéhokoliv dalšího produktu, který si právě dnes, 25. listopadu, pořídíte na Martinus.cz, poputuje do centra Locika ❤️

Vždycky bylo spoustu dobrých důvodů koupit si knihu – protože vám přinese zábavu, protože vám pomůže stát se lepším, protože ta, kterou darujete, může někomu změnit život. A teď může koupě knihy pomoci dětem v těžké situaci. Budeme moc rádi, pokud si u nás pořídíte nové čtení právě dnes, bez ohledu na akční ceny nebo dnešek věnujete místo bouřlivých nákupů třeba #vicecasunacteni 🙂 

P.S.: Děkujeme!

Moc si vážíme všech čtenářů a čtenářek, kteří se rozhodli právě na naše speciální Black Friday nakoupit nové knihy a přispět tak Centru LOCIKA. Děkujeme také všem, kteří náš příspěvek sdíleli na sociálních sítích, díky vám se dostal k více očím. Do Lociky budeme tak moci poslat desítky tisíc korun na pomoc ohroženým dětem. Děkujeme!

Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora