blog

Uhádněte, komu patří Tajemné knihovny

Drazí knihomolové, jako každý rok jsme si pro vás na oslavu Měsíce knih přichystali něco výjimečného: knihomolskou soutěž plnou odkazů na skvělé knihy, díky které můžete vyhrát spoustu knih! Pojďte si o ní popovídat krapet podrobněji.

Určitě se shodneme na tom, že knihovny jsou fascinující místo. Čtení pod rouškou tmy má taky něco do sebe: je zábavné, dobrodružné a občas vám během něj jde mráz po zádech. Je to doba, kdy jediným světýlkem v místnosti je noční lampička a jediným zvukem, který se šíří prostorem, je šelest otáčejících se stránek. Zároveň je to také doba, kdy se v knihovnách dějí zvláštní věci. Přesně o půlnoci se na pár sekund otevře portál a není jen tak ledajaký…

Soutěž o spoustu knih právě začíná!

Každý pracovní den od 6. do 31. března se na webu soutěže objeví jedna knihovna. Vaším úkolem je na základě indicií, které během dne přibývají, uhádnout, jaké knižní postavě daná knihovna patří. Vsadíme se, že to pro vás bude hračka! Za každý správně zodpovězený úkol získáte možnost vyhrát 1 knihu, můžete si tedy ze soutěže odnést pořádnou spoustu knih. Pokud do 31. března navíc nakoupíte v našem knihkupectví Martinus.cz, vaše výhra se automaticky zdvojnásobí! Po ukončení soutěže se vylosují hned 3 šťastní výherci, kteří si odnesou tolik knih, kolik se jim podařilo vyluštit správných odpovědí.

Čeká na vás měsíc plný zábavného luštění, knižní inspirace a seznamování se s knižními postavami – nenechte si to ujít a vydejte se do tajuplného a kouzelného světa Tajemných knihoven.

Čtěte také  Otvíráme první Martinus v Brně!

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora