blog

Otvíráme první Martinus v Brně!

Vítejte doma, knihomolové! Máme pro vás skvělou zprávu: sen, o kterém jsme si nechávali zdát více než deset let, sen, na který jste se nás během té doby opakovaně ptali, se konečně naplní! Už na podzim otvíráme první kamenné knihkupectví v Česku. A věřte nám, když říkáme, že se máte skutečně na co těšit…

Naše knihkupectví Martinus pochází ze Slovenska, kde je jeho starším bráškou stejnojmenné knihkupectví, které má nejen prvenství největšího internetového knihkupectví, ale i 17 nádherných kamenných obchodů, ve kterých je radost trávit čas. Na českém trhu funguje Martinus už více než jedenáct let jako e-shop, ale řekli jsme si, že je načase posunout se dál a přinést naše krásná knihkupectví i do Česka. Však už se nás na to naši fanoušci roky ptali!

Jako naši první českou zastávku jsme si vybrali Brno, ve kterém se už letos na podzim můžete těšit na tisíce knih, příjemnou atmosféru, kavárnu s vůní čerstvě namleté kávy, prostor na práci i nerušený oddych u knihy, besedy se světovými i domácími autory a autorkami, specializované dětské oddělení a knihomolské vychytávky, o kterých se vám ani nesnilo. Nezní to báječně?

Pojďte nám pomoct s budováním prvního knihkupectví Martinus

Dobře víme, že bez skvělých lidí by nebylo skvělé knihkupectví, proto hledáme nové knihomoly a knihomolky, kteří nám pomohou vybudovat první Martinus v Brně. Chcete se stát součástí Martinusu a psát tenhle nový příběh spolu s námi? Podívejte se, koho teď hledáme do vznikajícího knihkupectví, třeba jste to právě vy 😉

Martinus je knihkupectví plné knihomolů a knihomolek, jejichž misí je spojovat lidi s knihami, aby v sobě rozvíjeli to dobré. Těšíme se z přízně stovek tisíců zákazníků po celé republice a na Slovensku fungujeme už více než 30 let. Kromě prostředí stabilní firmy s otevřenou a inkluzivní kulturou a spousty knižních příběhů na vás čeká stipendium na vzdělávání, možnost interního koučingu, jeden den volna na čtení a další benefity.

Podívejte se, koho aktuálně hledáme a pokud nenarazíte na to pravé ořechové, nechte nám svou e-mailovou adresu; postupně budeme přidávat další pozice a dáme vám o tom vědět.

Těšíme se na viděnou na podzim v Brně!

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů

P.S.: Omrkněte naše slovenská martinusácká knihkupectví a navnaďte se na knihomolskou atmosféru, která vás čeká i v Brně!

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora