blog

Která postava ze Čtvrtého křídla jsi?

Taky vás jako blesk z čistého nebe (nebo spíš drak) zasáhla série Empyreum od Rebeccy Yarros? V tom případě vás bude jistojistě zajímat, jaká postava je vašemu naturelu nejbližší - jste spíš jako hlavní hrdinka Violet Sorrengail, nebo v sobě máte spíš Xadena či Liama? Vyzkoušejte si náš kvíz, který vám prozradí, která postava ze Čtvrtého křídla ve vás dříme!

Taky vás jako blesk z čistého nebe (nebo spíš drak) zasáhla série Empyreum od Rebeccy Yarros? V tom případě vás bude jistojistě zajímat, jaká postava je vašemu naturelu nejbližší – jste spíš jako hlavní hrdinka Violet Sorrengail, nebo v sobě máte spíš Xadena či Liama? Vyzkoušejte si náš kvíz, který vám prozradí, která postava ze Čtvrtého křídla ve vás dříme.

Hned jak zjistíte, ke komu máte nejblíž, doporučujeme objednat českou verzi druhého dílu s názvem Železný plamen, která si třaskavým napětí ničím nezadá s prvním dílem🔥

Čtěte také  Kvíz: Jaká jsi postava z Harryho Pottera?

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora