blog

Přivítejte podzim v naší knihkavárně

Studené dny jsou tady, proto už je nejvyšší čas přivítat podzim i v menu naší knihkavárny v Brně. Jaké lahodné výtvory tam aktuálně potkáte? Pojďte se navnadit do článku na blogu, jen varujeme: pravděpodobně budete muset okamžitě naplánovat výlet do Brna!

Máme velikou radost, že nás o letošním podzimu a taky v zimě čekají v brněnské knihkavárně v OC Velký Špalíček samé skvělosti od našich baristek a baristů. Jak už to tak u nás bývá zvykem, inspirovali jsme se knihami – čeká na vás tedy třeba Zvonilka (meruňkovo zázvorová horká limonáda, která zahřeje a zažene všechny bacily), Wendy (pomerančovo-mangovo skořicová horká limonáda, která vyloženě chutná jako podzim) nebo Vánoční koleda (neodolatelný nápoj z horkého rumu, černého čaje a koření). Krom toho si taky můžete dopřát vynikající domácí kakao, které ocení i nejmladší zákazníci a zákaznice naší kavárny.

Mimo jiné jsme si taky pro vás přichystali novinku na poli sladkých dobrot – kromě vitríny s našimi dorty a koláči, kterou pravidelně obměňujeme, abyste v ní neustále nacházeli sladké novinky, se teď můžete těšit na pravidelný přísun čerstvých croissantů! Ty si můžete dopřát ke knize a ke kávě třeba s máslem a džemem, s nutellou i s pistáciovým máslem. Zkrátka a dobře, o vaše chuťové buňky u nás bude postaráno!

Jak už je u nás zvykem, neustále se soustředíme na to, abyste u nás každý den našli tu nejlahodnější kávu v široširém okolí a stále platí, že můžete ochutnat hned dvoje různá zrnka, která pravidelně měníme. Nezapomeňte se tedy zeptat naší obsluhy nebo našich baristek a baristů a nechte si doporučit to pravé pro vaše kávové chutě. Ať už holdujete spíš espressu, cappuccinu či čerstvé dávce batch brew, ve všech případech jsme na vás vždy připravení každý všední den i o víkendech od 9:00 do 20:00.

Studené dny, které teď přijdou, vyloženě vyzývají k tomu, abyste si v našem knihkupectví vybrali nové čtení a následně si knížku v klidu prolistovali a vybrali v kavárně u něčeho dobrého. Nebo si zkrátka přineste své čtení a dopřejte si tu ničím nerušenou kávovou chvilku v knihomolském ráji. A nezapomeňte, že i pro práci a studium tu máme speciální coworkingový stůl. Těšíme se na vás!

Čtěte také  Knihkupectví Martinus v Brně od 15.11.! Co vás tam čeká?

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora