blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

13.03. 2016

Do Prahy přijíždí brazilský spisovatel a autor Alchymisty Paulo Coelho, Gillian Flynn pracuje na nové knize a za pár týdnů se dočkáme nového Greena. Pravidelné pondělní knižní zprávy jsou tu!

coelho

Do Prahy tento týden zavítá brazilský autor bestsellerů Paulo Coelho. Přijede, aby tu oslavil svátek sv. Josefa. Činí tak každý rok a vybírá si pokaždé jiné magické místo. K oslavám přizval i své přátele.

Dozvěděli jsme se, že fantastická Gillian Flynn, autorka mimo jiné thrilleru Zmizelá pracuje na nové knize! Zjišťujeme pro vás více informací 🙂

V srpnu se můžete těšit na třetí knihu Rainbow Rowell. Fan girl i Eleanor a Park byly nesmírně úspěšné, na knihu s názvem Carry On už se šíleně těšíme!

Duben bude ve znamení Johna Greena. Jeho zatím nejčerstvější kniha Will Grayson, Will Grayson vyjde za pár týdnů a výjimečná bude třeba proto, že upustí od klasických románků a vrhne se k tématu lásky dvou chlapců. Už ji testujeme a příběh vypadá velmi slibně!

Pokračování českého bestselleru Já, JůTuber právě vyšlo! Na “dvojku” se můžete podívat  TADY, kde také zjistíte, jací internetoví interpreti byli pro tentokrát vybráni.

 

Čtěte také  Vyhraj wishlist od Martinusu