blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Koncem podzimu vyjde v českém překladu nový román Haruki Murakamiho, na cestě je poslední díl z edice nově vydaného Hemingwaye a těšit se můžete i na novou knihu české autorky Barbary Nesvadbové. Co nového se právě děje v knižním světě?

proklety

Ano, poslední dny žije česká knižní scéna právě vyšlým překladem Harryho Pottera a prokletého dítěte. Ještě jste ho nečetli? Tak honem sem, my ho máme právě skladem!

Už se stalo tak trochu tradicí, že přelom podzimu a zimy přináší nový překlad románu Haruki Murakamiho. Ani letošní rok není výjimkou a proto se můžete těšit na román Loupež v pekárně, vydání je plánováno na 1. listopad.

Už dlouho o sobě nedala autorsky vědět česká spisovatelka knih pro ženy Barbara Nesvadbová. Jelikož se to rozhodla napravit, chystaná kniha Laskonky vyjde v Mottu poslední říjnový den!

Patříte k milovníkům klasiky, kteří si doma šlechtí svou sbírku krásných vydání klasické literatury? Pak vás možná potěší zpráva, že v nakladatelství Odeon se velmi brzy chystá poslední díl z edice nově vydaných knih Ernesta Hemingwaye. My už se na jeho Povídky nesmírně těšíme, vyjdou posledního září!

A na závěr jedna specialitka – holky z módního blogu A Cup of Style vydávají svůj povedený Motivační diář na rok 2017. A u nás o diáři natočily video, kde ho představují, mrkněte tady!

 

 

 

Čtěte také  PF 2024: Přečtěte si novoroční přání od knižních hrdinů