blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

Zoe Sugg přišla se svou třetí knížkou, před Vánoci vychází také nová kuchařka Romanu Vaňkovi a do kin vtrhla filmová Fantastická zvířata. Pojďte se s námi podívat na zoubek nejnovějším událostem ze světa knih!

fb

YouTuberka Zoe Sugg, jejíž videotvorbu sleduje více než jedenáct milionů lidí, vydala svou třetí knihu Girl Online Going Solo. Zatím vychází v angličtině a navazuje na rozjetou linku příběhu hrdinky Penny.

Na konci listopadu vyjde nová kuchařka Romanu Vaňkovi. Bude se jmenovat Velká kuchařka Čech a Moravy a bude se jednat o autorovu dosud nejobsáhlejší knihu o vaření. Recepty tu naleznete na více než šesti stech stranách a doprovodí je téměř sedm set fotografií.

Do kin vtrhl filmově zpracovaný první díl Fantastických zvířat a kde je najít. Eddie Redmayne v hlaví roli bezpochyby fantastický je a retro pohled na New York jakbysmet. Už jste film viděli? Co na něj říkáte? 🙂

Bob Dylan, letošní laureát Nobelovy ceny za literaturu, nakonec překvapil světovou veřejnost a oznámil, že si pro cenu osobně nepřijede. 10. prosince, kdy slavnostní ceremoniál proběhne, už má prý jiné plány.

Zamilovali jste se do thrillerů Zmizelá a Dívka ve vlaku? Právě vychází další knížka v této linii! Dívka v ledu Roberta Bryndze vás zavede do Londýna, kde je nalezeno mrtvé tělo dívky v ledu. Dívky, která měla podle všeho naprosto dokonalý život…

 

 

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu