Knižní tipy od Jane Moravcové: Co koupit knihomolům k Vánocům, 1. část
Brrr. Tak máme za sebou první mrazíky. To chce popadnout kafíčko, nebo čaj a knížku do ruky. Ať už budete sedět na gauči, nebo lebedit v teplé posteli, tito parťáci vás nezklamou.
#kniznimlsani: Příběhy z kuchyně 2
V dalším Knižním mlsání si představíme kuchařku, která potvrzuje, že mlsat se dá i bezlepkově a bezlaktózově úplně v pohodě. Na zoubek se jí podívala naše milá Rebarbora z reBarbora's kitchen, mrkněte a nechte se nalákat!
#kniznimlsani: 5 ingrediencí – Pro snadná a rychlá jídla
První recenze v letošním roce v našem Knižním mlsání bude patřit novince Jamieho Olivera. Jak vidí jeho nejnovější knihu velká fanynka Jamieho kulinářského umění, naše recenzentka Kamila z blogu Tvoříme domov? Odpověď najdete níže ;)
#kniznimlsani: Francouzská venkovská kuchyně
Jedna z našich specialistek před kuchařky na slovo vzatá, ReBarbora z blogu ReBarbora’s Kitchen, vám v nejnovějším článku ze sekce #kniznimlsani představí kuchařku Francouzská venkovská kuchyně. Pro všechny mlsné jazýčky je to doslova bible, však se přesvědčte sami v recenzi 😉
#kniznimlsani: Manželé v kuchyni
Kamila z blogu Tvoříme domov si tentokrát posvítila na kuchařku Manželé v kuchyni, která je skutečnou královnou všech dosavadních kuchařek, alespoň podle toho, jak o ní Kamila píše. Schválně, přečtěte si sami o tom, co všechno skvělého v ní najdete a věříme, že nejeden z vás v ní uvidí i krásný dárek pod stromeček 😉
Knižní mlsání: Vůně francouzského pečení
Francouzská kuchyně je pro Báru z ReBarbora’s Kitchen jednou z nejoblíbenějších. ,,Jásala jsem, když jsem uviděla Vůni francouzského pečení. Už když jsem ji začala rozbalovat, věděla jsem, že tohle bude pecka. Tato kniha vás pohltí už tím, jak vypadá. A co teprve obsah! Najdete tu nejen recepty, ale je zde vše pečlivě vysvětleno tak, že …
Knižní mlsání: Máma mele vločky
Naše food expertka Kamila z blogu Tvoříme domov si tentokrát posvítila na speciální kuchařku Máma mele vločky. Přečtěte si něco o netradiční kuchařce, která v sobě ukrývá i skutečný příběh o tom, jak může správné jídlo pomoci.
Knižní mlsání: Kitchen & the City
Bára z Rebarbora’s Kitchen pro vás tentokrát zrecenzovala kuchařku Kitchen & the City od Petry Davidové ze stejnojmenného blogu. Čeho si na kuchařce nejvíc cení, co v ní vlastně všechno najdete a stojí kuchařka za to? 😉
Knižní mlsání: Pravé a lahodné jídlo
Naše oblíbená food blogerka Kamila Opl z blogu Tvoříme domov se zaměřila na další knižní novinku na kuchařské scéně – Pravé a lahodné jídlo od Chrissy Freer. Čím jí kuchařka nejvíc zaujala a co se jí nezdálo? Přečtěte si v naší nejnovější recenzi ze sekce Knižní mlsání!
#kniznimlsani: Nová biokuchařka Hanky Zemanové
Kamila Opl z blogu Tvoříme domov se pro vás podívala na zoubek nové knize Hanky Zemanové. Co na ni říká, na které recepty nedá dopustit a proč byste si ji měli pořídit? Čtěte v recenzi 😉
#kniznimlsani: Kublanka vaří doma
Přes 70 pádných důvodů, proč začít vařit, vám naservírují Jakub a Blanka Kardovi. Jaká je jejich kuchařka a co se na ní nejvíc zamlouvá blogerce ReBarboře? Čtěte v její recenzi pro #kniznimlsani! 😉
5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout
Chystá se nová knížka od autorky Zmizelé, herečka Anna Linhartová bude mít svou vlastní knižní kuchařku a letos se dočkáme ještě jednoho knižního skvostu od Haruki Murakamiho. Vzhůru do čerstvých knižních novinek!
#kniznimlsani: Lahodně s Ellou a přáteli
Lahodně s Ellou – to je série kuchařek, které si získaly obrovskou spoustu fanoušků a fanynek podobně jako autorčin blog a později i londýnské bistro. Ella Woodward umí zkrátka nadchnout pro zdravou kuchyni. Její nejnovější kousek – Lahodně s Ellou a přáteli – pro #kniznimlsani zhodnotila Kamila z blogu Tvoříme domov.
#kniznimlsani: Škoda nevařit 2
Martin Škoda vydal první kuchařku v sedmnácti letech a udělal s ní bez přehánění díru do světa. Teď přichází s druhou knihou, ve které vás přesvědčí, že konvence v kuchyni nepotřebujete stejně jako složité postupy nebo rutinu. Mrkněte na recenzi knihy Škoda nevařit 2, pro projekt #kniznimlsani ji napsala reBarbora’s kitchen.